VÍDEO «No és un vial» estrena corrandes reivindicatives

"Les corrandes del vial d'Olot", un manifest cantat que envia un clar missatge a la Generalitat i a l'Ajuntament de la vila

Cantada de les lletres reivindicatives durant la manifestació d'aquest dilluns
Cantada de les lletres reivindicatives durant la manifestació d'aquest dilluns | No és un Vial
Redacció
28 d'agost del 2019
Aquest dilluns, la Plataforma No és un vial, és un carrer! va realitzar una acció de protesta per reclamar a la Generalitat la Variant d'Olot. La manifestació, que va transcórrer per un tram de l'Avinguda Sant Jordi, prèviament tallada al trànsit, va comptar amb l'assistència d'unes 200 persones, les quals van participar en la caminada reivindicativa.
 

Manifestació de la plataforma reivindicant la Variant, aquest dilluns de Foto: No és un Vial


Amb consignes com "Això és un corredor, volem circumval·lació" o "La pudor de porc, com a Olot, enlloc", els participants de la protesta van cobrir el recorregut per un dels trams afectats tot reivindicant la Variant i mostrant la indignació dels veïns afectats per "les constants demores en l'inici de les obres de la Variant i la manca de reconeixement per part dels impulsors del Túnel de Bracons que la seva construcció precipitada fa 10 anys va ser un error que ara paga tot Olot".

A més, en aquesta ocasió, des de No és un vial, havien preparat una nova acció: l'estrena de Les corrandes del vial d'Olot, un manifest cantat que envia un clar missatge a la Generalitat, i de retruc, a l'Ajuntament de la vila. Les corrandes, segons expliquen des de la plataforma, són "la nostra sàtira cantada en estil garrotxí amb la història del sofert barri de Sant Cristòfol, o dels problemes que genera en tota la ciutat la manca de la infraestructura".
 
Arxivat a