L'Ajuntament d'Olot reconeix als alumnes amb les millores notes d'accés a la Universitat

L'alcalde de la ciutat i la regidora d'Educació i Joventut van rebre aquest dissabte els estudiants dels quatre centres d'Olot

Els alumnes guardonats per l'Ajuntament
Els alumnes guardonats per l'Ajuntament | Ajuntament d'Olot
Redacció
26 d'agost del 2019
Aquest dissabte 24 d'agost ha tingut lloc el reconeixement als alumnes amb millor nota d'accés a la universitat dels 4 centres d'Olot que imparteixen batxillerat.

Durant l'acte de distinció dels estudiants, aquests van signar el Llibre d'Honor Jove de la Ciutat i van rebre de mans de la regidora d'Educació i Joventut, Mariona Camps, i de l'alcalde d'Olot, Pep Berga, una carta de felicitació junt amb la insígnia d'Olot en forma d'ala.
 
Són vuit els alumnes distingits: Laura Bahí Ramisa i Marina Sánchez Conde de l'Institut Montsacopa, Marta Boix Turet i Alba Simon Mata de l'Institut Bosc de la Coma, Marc Domínguez Juanola i Xi Zheng Zhu de l'Institut La Garrotxa, i Eulàlia Pradas Sasanedes i Christian Toledano Romero de l'Escola d'Art i Superior de disseny.
 
Xi Zheng Zhu, en nom de tots els premiats, va agrair l'organització de l'acte perquè "és una manera de reconèixer l'esforç que hem fet" i va donar les gràcies a les famílies i professors que "ens han ajudat a ser avui aquí".

Per la seva banda, l'alcalde d'Olot, Pep Berga, va felicitar els guardonats pel treball i va destacar que "aquest reconeixement que us fem a títol individual, també ho és per tot el vostre entorn, ja que l'Educació es produeix en tots els àmbits de la vida".
Arxivat a