«No és un vial» prepara noves accions per reivindicar la Variant d'Olot

La plataforma convoca una marxa de protesta pel pròxim dilluns 26 d'agost

Manifestació de la plataforma
Manifestació de la plataforma | No és un vial, és un carrer
Redacció
23 d'agost del 2019
La plataforma No és un vial, és un carrer!, proposa noves accions per fer palesa i reivindicar la urgència d'iniciar les obres de la circumval·lació d'Olot. La pròxima convocatòria serà dilluns 26 d'agost, tot tallant, un cop més, aquesta via, però aquesta vegada d'una manera ben curiosa: amb un manifest cantat on estrenaran Les corrandes del Vial d'Olot. L'objectiu d'aquesta acció, a més de reclamar la Variant també és l'aplicació de mesures que millorin la qualitat de vida dels veïns afectats mentre duri aquesta situació.

Aquesta marxa reivindicativa portarà el lema "On és la Variant d'Olot?", i es desenvoluparà a l'Avinguda Sant Jordi al seu pas pel barri de Sant Cristòfol-Mas Bernat. Tall i manifestació tindran lloc el dia previ a la primera reunió de la Comissió Variant, convocada per l'Ajuntament el dimarts.

El punt de partida de la marxa serà a les set de la tarda davant del semàfor de la benzinera que fa cruïlla amb la carretera de Santa Pau, a on es farà una explicació del perquè de la concentració i de com es desenvoluparan les actuacions que es duran a terme durant la manifestació.
Arxivat a