Més de 140 actes i 50 concerts ompliran els carrers d'Olot per les Festes del Tura 2019

Del 6 al 10 de setembre la ciutat viurà la seva Festa Major amb novetats important com la posada en marxa d'un Punt lila

Aquest dimecres s'ha presentat el programa oficial de les FDT 2019
Aquest dimecres s'ha presentat el programa oficial de les FDT 2019 | Martí Albesa
Redacció
23 d'agost del 2019
Actualitzat a les 12:30h
Aquest dimecres s'ha presentar el programa oficial de les Festes del Tura 2019 i ja se n'han començat a repartir els 19.000 exemplars, que segueixen els mateixos formats que l'any passat. Un any més la programació també es podrà consultar a l'aplicació de Festes del Tura, i la setmana vinent es posaran a la venda els productes oficials de les Festes, que es podran trobar a Can Trincheria, l'Oficina de Turisme, Adròmines i Can Vallès.
 

Presentació del programa oficial de les Festes del Tura 2019, aquest dimecres Foto: Martí Albesa


La cercavila i el pregó que aquest any anirà a càrrec de Joan Soler obriran les Festes del Tura el divendres 6 de setembre. Serà el primer dels cinc dies de la Festa Major d'Olot que consolida el Firal Petit com l'escenari principal i potencia també la plaça Major, les activitats al passeig de la Muralla i la plaça Campdenmàs, en unes festes amb una programació musical de luxe amb una 50a de concerts.
 
Les Festes d'enguany també comptaran amb més de 140 actes, i les activitats dirigides als infants es distribuiran pels diferents escenaris del centre de la ciutat per tal d'ubicar cada iniciativa al lloc que més s'hi escaigui. Un any més, els voluntaris de Protecció Civil tornaran a repartir les polseres identificatives pels més petits el primer dia de Festes (també es podran trobar a Can Trincheria la setmana abans de l'inici de la celebració).
 

Presentació del programa de les Festes del Tura 2019 aquest dimecres Foto: Martí Albesa


També s'ha presentat el disseny del got de Festes, que un any més ha estat encarregat a l'Escola Municipal d'Expressió. De les sis propostes realitzades pels alumnes, la Comissió de Festes ha triat el dibuix d'en Blai Casanovas Molins, on es veu el cap de lligamosques que s'enfila a un cavallet per posar la gallarda de la Festa Major.
 
Enguany a les Festes es posarà en marxa un Punt Lila, i es disposarà de marxandatge i material informatiu d'entitats implicades en l'atenció i eradicació de violències que pateixen dones i persones dels col·lectius LGTBI.
 

Consulta la programació oficial de les Festes del Tura 2019.

Programa de les Festes del Tura 2019 Foto: Martí Albesa

Arxivat a