Sant Joan les Fonts realitza obres de millora de la seguretat a diferents punts del municipi

L'Escola Castanyer, la plaça Sant Joan o les zones infantils són les zones que s'han vist beneficiades

Un dels parcs infantils de Sant Joan les Fonts
Un dels parcs infantils de Sant Joan les Fonts | Aj. Sant Joan les Fonts
Redacció
16 d'agost del 2019
Aquest agost s'estan realitzant actuacions de millora de seguretat a diferents punts de Sant Joan les Fonts, com a l'accés a l'Escola Castanyer, als aparcaments de la plaça Sant Joan i a les zones infantils.

L'Escola Castanyer és un dels equipaments beneficiats per les obres, i quan comenci el nou curs, els alumnes veuran millores a la zona d'accés al centre. Fins ara, els infants sortien pel mateix lloc on hi havia l'aparcament. Ara, s'ha creat un espai, separat dels cotxes però paral·lel al mateix, per tal que puguin entrar i sortir de l'escola amb més seguretat. El camí també es bifurca cap del Pont Medieval, pensat en aquells que van i tornen de l'escola a peu, i s'hi pintaran unes petjades de colors per tal de conscienciar a la mainada que aquella és la seva zona d'entrada i sortida del centre. També s'han fet millores als serveis del segon pis i un nou espai d'emmagatzematge, peticions fetes per la comunitat educativa. Les diferents actuacions tenen un cost estimat de 40.000 €.
 

Obres de millora al camí de l'escola Castanyer Foto: Aj. Sant Joan


Una altra actuació que s'ha fet aquest mes d'agost és la modificació dels aparcaments de la plaça Sant Joan. La zona, que ha estat objecte de remodelacions els últims anys, ha tingut problemes per trobar un encaix entre els vianants i els cotxes. La proposta de l'equip de govern ha estat eliminar els aparcaments en bateria que hi havia fins ara i posar-los en línia.

Aquesta mesura comporta perdre tres places d'aparcament, però en millora la seguretat pels vianants i aconsegueix mantenir una zona d'estacionament com demanaven els comerciants. Aquestes actuacions les assumeix de manera directa la Brigada Municipal.

A banda, també s'han fet actuacions per millorar les zones infantils amb nous espais als parcs de diferents punts de Sant Joan.
 

Operaris de la Brigada municipal treballant a la plaça Sant Joan Foto: Aj. Sant Joan les Fonts