Santa Pau està de Festa Major

Des d'aquest dimecres i fins al diumenge 18 d'agost la vila garrotxina celebra la seva festivitat

Redacció
14 d'agost del 2019
Des d'aquest dimecres i fins al diumenge 18 d'agost Santa Pau està de Festa Major. Aquesta vila garrotxina presenta un programa d'actes farcit d'activitats per a tothom.

Aquest dimecres 14 d'agost, a partir de les nou del vespre a la placeta de l'Ajuntament, encetarà la celebració el pregó, enguany a càrrec del Cap de Turc 2019, i seguidament el Sopar popular, els focs artificials i la música del grup DeDards Band per tancar la jornada.
Dijous 15, el dia de la Mare de Déu d'agost, Santa Pau es despertarà amb el passant de les autoritats i la mainada per la vila, seguit de l'Ofici solemne a la verge i la cantada dels goigs de Santa Maria pel Cor Parroquial Santa Pau i la Coral Associació Gent Gran del Casal Cívic d'Olot. Tampoc hi faltarà el tradicional ball de gegants i nans i la interpretació de la Sardana de Santa Pau. A la nit serà el torn del 8è Playback, un espectacle que aquest any protagonitzarà el grup Vulcanisme Musical.

La jornada del divendres 16 d'agost estarà farcida d'activitats i s'acabarà amb l'actuació del grup Genions, a la plaça Major i amb la proclamació de l'hereu i la pubilla 2019.

Un torneig d'escacs, el berenar de Festa Major, la ballada de sardanes i Jocs per la mainada organitzats per la regidoria de Joventut seran les activitats del dissabte 17 d'agost.

El punt final a la festivitat serà diumenge 18 amb el Refresca't per la Festa i la Festa de l'escuma per la mainada i el partit de futbol de Festa Major al camp municipal.
 

Consulta la programació de la Festa Major de Santa Pau.