Bars i restaurants del Nucli Antic d'Olot participaran a la botiga al carrer d'estiu

Una desena d'establiments habilitaran espais davant del seu negoci per donar a conèixer la seva proposta gastronòmica

Establiments del carrer Major d'Olot participarà en la iniciativa
Establiments del carrer Major d'Olot participarà en la iniciativa | Xavier Borràs.
Redacció
12 d'agost del 2019
Actualitzat a la 13:34h
Els bars i restaurants del centre d'Olot participaran a la botiga al carrer d'estiu, el dissabte 31 d'agost. En concret, una desena d'establiments habilitaran espais davant del seu negoci per donar a conèixer la seva proposta gastronòmica.

Aquesta és la primera vegada que bars i restaurants situats al carrer i la plaça Major, la plaça Mora, el carrer Alta Maduixa i el Passeig d'en Blay participaran d'aquesta iniciativa organitzada per DinàmiG juntament amb l'Associació de Comerciants d'Olot, l'Associació d'Hostalatge de la Garrotxa i Turisme Garrotxa.
 
Per donar a conèixer aquesta proposta, han editat un díptic amb informació de tots els establiments que participen en la campanya amb tastos i degustacions. També inclou els horaris que els establiments treballen durant tot l'any amb la voluntat de donar a conèixer l'oferta gastronòmica que ofereixen.
 
L'acció, denominada Degusta el Nucli Antic, forma part del Pla Integral d'Accions de Millora del centre que tracta de dinamitzar el Nucli Antic amb iniciatives que ajudin a portar-hi activitat.
Arxivat a