El calvari d'obres de l'avinguda Sant Jordi d'Olot acaba abans del previst

Aquest dijous a la tarda s'ha reobert al trànsit, per bé que es preveu un repintat de nit a mitjan agost

Alguns olotins van «estrenar» ahir per sorpresa la renovada avinguda Sant Jordi.
Alguns olotins van «estrenar» ahir per sorpresa la renovada avinguda Sant Jordi. | Montserrat Escayola.
02 d'agost del 2019
Actualitzat a les 8:36h
Els problemes derivats de les obres d'instal·lació del nou paviment sonoreductor a l'avinguda Sant Jordi d'Olot s'han enllestit un dia abans del previst i ahir a la tarda ja s'hi podia circular perfectament per a sorpresa d'olotins i forans, després de 15 dies de col·lapses, sorolls i cues quilomètriques pel centre d'Olot.

Tanmateix, fonts de l'Ajuntament han assegurat a NacióGarrotxa que a mitjan agost s'ha previst fer un repintat, aprofitant la nit, de tota l'avinguda. Sembla que el nou asfalt xucla més que els normals i per això caldrà fer aquest treball de repintat.

L’empresa Aglomerats Girona ha estat l'encarregada dels treballs a l'avinguda, que han afectat 24.400m2 del tram comprès entre el giravolt de la Solfa i el giravolt de la Rodona, és a dir de punt a punta de la ciutat. Aquestes obres han representat una inversió de 286.198,88 euros, el finançament de la qual ha comptat amb una subvenció de la Generalitat de Catalunya, que ja havia anunciat el batlle anterior, Josep Maria Corominas.

Tot just aquest dijous de matí, el primer tinent de batlle i batlle en funcions, Estanis Vayreda, en la compareixença habitual dels dijous a l'Ajuntament d'Olot, ha demanat disculpes als olotins pels problemes causats per les obres, "però ja se sap que quan s'han de fer obres tot són molèsties", més encara en una experiència que ha estat la primera vegada que es produïa a la capital de la Garrotxa. Vayreda ha afegit que s'aniran implantant noves mesures de pacificació del trànsit en l'avinguda, per bé que tot plegat "posa en evidència la necessitat urgent de la variant d'Olot".

 
Arxivat a