El curs de Bon Coneixedor de la Garrotxa de la FES Olot comença el 16 de setembre

El curs és obligatori per a les persones que vulguin optar a la prova que habilita com a "guia" educatiu i de grups al Parc Natural de la Zona Volcànica de la Garrotxa

NacióGarrotxa
31 de juliol del 2019
Actualitzat a les 9:17h
La formació que s’imparteix és l’essencial per a tenir un bon coneixement de la comarca i per tant per a poder desenvolupar activitats de visita i descoberta amb grups turístics, escolars i de lleure a la Garrotxa.

Per acreditar-se com a “Bon coneixedor de la Garrotxa” (abans guia del Parc Natural de la Zona Volcànica de la Garrotxa) cal haver fet aquesta formació i superar una prova, que tindrà lloc el dissabte 19 d’octubre de 2019 a les 10.00h a Can Monsà (seu de la Fundació d’Estudis Superiors d’Olot). Tan l’examen com l’expedició del títol de “Bon coneixedor de la Garrotxa” va a càrrec del Parc Natural de la Zona Volcànica de la Garrotxa.

Aquest requisit és imprescindible per a realitzar activitats educatives del Parc Natural i poder portar grups organitzats a l’Espai Museístic del volcà del Croscat, i és independent d’altres titulacions com les de guia turístic, educador o monitor de lleure.

En aquests moment, totes les places del curs ja són ocupades. Tanmateix, podeu escriure a [email protected] per si hi hagués alguna vacant els pròxims dies.
 
Arxivat a