La Música al Parc omple els diumenges olotins d'agost de sons i ritmes

Música brasilera, duos de violins, música tradicional o ritmes americans, entre d’altres

Ala Voronkova, del Duo de Violins.
Ala Voronkova, del Duo de Violins. | @OlotCultura.
31 de juliol del 2019

Els diumenges d’estiu a la tarda són per al Parc Nou i les propostes musicals de la Música al Parc: música de qualitat, en un entorn únic són els senyals d’identitat d'aquest cicle que, estiu rere estiu, omple de sons i ritmes aquest singular indret de la capital de la Garrotxa. A partir d’aquesta setmana i fins a finals d’agost, cada diumenge a les 18.30 h els amants de la música es troben sota l’ombra del Parc Nou per a refrescar-se de la calor amb música brasilera, duos de violins, música tradicional o ritmes americans, entre d’altres.

Heus ací la programació de tot l'agost que, a més, és de franc, per bé que si voleu seure hi heu d'anar més d'hora o acudir-hi amb la vostra cadira:

El grup Gaizca Project. Foto: Lieve Bona.

Diumenge 4 d’agost, 18:30 h, Parc Nou
GAIZCA PROJECT · IALMA, IÑAKI PLAZA I MANU SABATÉ

Gaizca Project és el punt de trobada de les cultures musicals de Galícia, el País Basc i Catalunya. Format per l’acordionista basc Iñaki Plaza, el quartet vocal gallec Ialma i el graller català Manu Sabaté, el projecte busca intercanviar les tradicions musicals i compartir-les per generar una creació original des d’una òptica radicalment contemporània.

Diumenge 11 d’agost, 18:30 h, Parc Nou
DANIEL CROS · SED DE VIAJE

El cantautor Daniel Cros. Foto: @OlotCultura.

El cantautor barceloní actua per primer cop a Olot per presentar-nos el seu nou treball, Sed de viaje, un disc obert al món i reflex de les seves gires per l’Amèrica Llatina. Un disc i un directe que incorporen diferents ritmes com el son i el bolero cubans, la ranxera o el folk nord-americà, que serveixen de fonament per a conduir les emocions que desprenen les lletres.

Diumenge 18 d’agost, 18:30 h, Parc Nou
DUO DE VIOLINS · EL VIOLÍ DES DEL BARROC FINS AL SEGLE XXI

Ala Voronkova i Guerassim Voronkov constitueixen un duo de violins amb un repertori exquisidament triat i dissenyat cronològicament, des del barroc fins als nostres dies. En aquest concert podrem observar l’evolució de la tècnica, sonoritat i estil de l’instrument així com l’eclosió de les grans escoles violinístiques europees de la mà de grans compositors clàssics i contemporanis.

Arriba Sambala amb música brasilera. Foto: @OlotCultura.

Diumenge 25 d’agost, 18:30 h, Parc Nou
SAMBALA · MÚSICA D’INSPIRACIÓ BRASILERA

Cinc músics que han begut sempre de les fonts de la música brasilera, buscant- ne les essències i mesclant-les en la recerca d’enriquir el propi llenguatge, s’uneixen per crear Sambala i proposar-nos un espectacle basat en la música popular brasilera a partir de cançons d’alguns dels grans autors d’aquest gènere tot passant-les pel seu filtre personal i eclèctic.

 

Arxivat a