Estiu 2019

Sant Feliu de Pallerols celebra la Festa Petita en homenatge a la gent gran

Serà aquest dijous vinent, 1r d'agost, en què també es triaran la Pubilla i l'Hereu de 2019

per NacióGarrotxa , Sant Feliu de Pallerols, 29 de juliol de 2019 a les 11:37 |
Els Cavallets Petits, els Gegants i la Mulassa seran presents a la Festa Petita. | Arxiu NG.
Aquesta informació es va publicar originalment el 29 de juliol de 2019 i, per tant, la informació que hi apareix fa referència a la data especificada.
L'anomenada Festa Petita, que engany compleix vuitanta-una edicions, en homenatge a la gent gran tindrà lloc aquest dijous vinent, 1r d'agost, a Sant Feliu de Pallerols, en què també es triaran l'Hereu i la Pubilla del poble d'aquest 2019.

Aquesta celebració, organitzada pel Patronat d'Homenatge a la Vellesa i l'Ajuntament i que també pertoca als pobles de Sant Iscle de Colltort i Sant Miquel de PIneda, començarà a 3/4 d’11 matí, a la plaça El Firal, davant de l’Ajuntament, amb la trobada amb els homenatjats i la desfilada cap a l’església acompanyats per la cobla La Principal d’Olot.


A les 11 matí, a l’església parroquial, es farà l'ofici solemne acompanyats pel Cor Parroquial de Sant Feliu de Pallerols i, seguidament, al mateixa lloc, es farà l'acte d’homenatge a la gent gran amb un petit concert a càrrec de la Coral Associació Gent Gran Casal Cívic d’Olot i la cobla La Principal d’Olot.
 

Relació, per ordre d'edat, de les persones homenatjades. Foto: @Pallerolstuit.


En acabat, es cantarà l’himne de la Mare de Déu de la Salut, interpretat pel Cor Parroquial de Sant Feliu de Pallerols i tot seguit, a la Sala de Ca les Hermanes, es farà el dinar de germanor amb els homenatjats (durant la sobretaula, actuarà la Coral Associació Gent Gran Casal Cívic d’Olot i, finalment, es triarà la Pubilla i l’Hereu de 2019. Cal comptar que entre els homenatjats enguany hi ha dues veïnes que depassen els 100 anys,

Ala tarda, a les 6, a la plaça El Firal, hi haurà l'audició de sardanes a càrrec de la cobla La Principal d’Olot. A l’entremig, i amb la interpretació musical de la mateixa cobla, tindrà lloc el “Ball de la Mulassa de Sant Feliu de Pallerols: Mulassa Verda”, i tot seguit el “Ball dels Cavallets Petits, Gegants i Mulassa”; el “Ball Pla”, “Matadegolla”, “Contrapàs”, “Sardana Curta-La Pastoreta” i “Sardana Curta-L’Antiga".

 

 

Participació