Olot acollirà el 28 de setembre «Sapiens The Game», un concurs solidari

L'Associació de Joves Empresari de la Garrotxa dedicarà els beneficis d'aquest joc per equips a l'ONG Acción Planetaria

David Jané, de l’Associació de Joves Empresari de la Garrotxa, amb Estanis Vayreda.
David Jané, de l’Associació de Joves Empresari de la Garrotxa, amb Estanis Vayreda. | Martí Albesa.
26 de juliol del 2019
Actualitzat a les 12:42h
El dissabte 28 de setembre, l’Associació de Joves Empresari de la Garrotxa (JEG), amb el suport de DinàmiG, impulsa l’organització de Sapiens the Game al pavelló firal d’Olot, segons va anunciar aquest dijous en seu municipal David Jané (JEG) acompanyat del primer tinent de batlle i regidor de Promoció Econòmica, Estanis Vayreda.
 
Sapiens és un joc per equips, un concurs de format audiovisual per adults on es posa a prova les capacitats de cada equip en matèries tan diverses com la literatura universal, la memòria, el càlcul, la lògica, la geografia, la música, el cinema, l’actualitat o la premsa rosa. L’objectiu de l’esdeveniment és passar una bona estona amb amics o companys de feina, tot per una finalitat de recaptació benèfica.
 

Sapiens és, també, una plataforma amb finalitats solidàries que proposa una nit amb música en directe, sopar i concurs per equips. Les colles que vulguin participar ja es poden inscriure a través de sapiensolot.cat i tenen temps fins el dilluns 23 de setembre.

Els equips poden estar formats, com a màxim, per 8 persones, i té un preu de 25 € per participant on s’inclou el sopar, la música en directe i una aportació de 10 € per a l’ONG Acción Planetaria, que té l'objectiu de millorar l'entorn i la qualitat de vida de les persones amb menys recursos amb projectes a Europa, l'Àfrica i el Perú.
 
Sapiens és, en definitiva, un espectacle on la música i la imatge condueixen les diferents temàtiques d’aquest esdeveniment que busca jugar, competir, riure..., amb una voluntat d’ajudar i cooperar en una sola nit.

Acción Planetaria DSR és l'evolució de Dentistes Sobre Rodes Barcelona (DSR), una ONG nascuda el 2004 que tenia com a objectiu principal oferir assistència odontològica a col·lectius amb dificultats per a accedir a recursos al voltant del món. La seva activitat es va centrar al Senegal, Mauritània, Sierra Leone, Perú i Barcelona.

Després de més de 10 anys treballant en la cooperació internacional amb països empobrits mitjançant la implicació de voluntaris i voluntàries professionals de l'odontologia i altres camps, el 2016 DSR obre el seu camp d'acció i amplia el perfil del seu voluntariat, amb què es converteix en Acció Planetària DSR, una ONG que pretén ser una plataforma oberta a tot aquell qui, mitjançant la seva acció planetària, vulgui contribuir a la construcció d'un món millor.
 
Arxivat a