Olot acull el cap de setmana la final de la primera lliga catalana de CrossTraining

La competició, que consta de cinc fases, tindrà lloc a la plaça de Braus

Redacció
22 de juliol del 2019
Actualitzat el 29 de juliol a les 9:18h
Un atleta s'entrena a la plaça de Braus d'Olot.
Un atleta s'entrena a la plaça de Braus d'Olot. | Prodivision Group.

El passat 3 de novembre es va iniciar la Prodivision League, la primera lliga catalana de CrossTraining entre afiliats a la marca Crossfit. Després de 8 mesos de lliga, amb mes de 1.000 atletes participants, de 89 boxes de Catalunya, aquest mes de juliol, arriba la gran final a Olot. Els dies 26, 27 i 28 de juliol, els millors atletes de cada categoria, arribaran a la capital de la Garrotxa per a disputar la gran final de la Prodivision Games per a decidir qui és l'atleta més en forma de Catalunya. La presentació d'aquest esdeveniment es va fer la setmana passada i va anar a càrrec de Marc Takahashi i Aniol Sellabona, regidor d’Esports de l’Ajuntament d’Olot.
 
A diferencia d'altres competicions d'aquest esport, la Prodivision Games és l’única a la qual s'accedeix a través d'unes classificatòries presencials. Per a la gran final, s’ha cercat un format únic i innovador: "face to face" i eliminatòries per fases que prometen molt d'espectacle.
 
Tota la competició consta de 5 fases: la primera consta de 32 atletes participants de cada categoria. Passaran a la fase següent els que tinguin els millors resultats a les proves d’exercicis de Crossfit (que s’anomenen Wod). Els  wods no es donen a conèixer fins el dia abans i cada categoria té els seus pesos. Els 16 millors esportistes de cada categoria, arribaran a la 2a fase (vuitens de final), on també hauran de superar noves proves per a avançar en la competició. Un total de 8 atletes participaran a la 3a fase i només 4 passaran a les semifinals i 2 es disputaran el títol.
 
La fase inicial és l’única que tindrà lloc al camp de futbol del Morrot. La resta de la competició se celebrarà a la plaça de braus en els horaris següents:  
 
Dissabte 27 de juliol
Camp de futbol del Morrot 
Prova inicial - de 8h a 13:40h 
 
Dissabte 27 a la plaça de braus
Vuitens de final de 15:30 a 20h
 
Diumenge 28 plaça de braus
Quarts de finals, semifinals i final de 8h a 19h 
19h entrega de premis
 
 
Més informació a https://prodivisionleague.com/ 
Arxivat a