La cinquena edició del festival de teatre El Petit Format ja té cartell

Dimarts passat ja es van posar a la venda les entrades anticipades per a dos dels espectacles: “AKA (Also Known As)” i “Les dones sàvies”

ELs organitzadors d'El Petit Format amb el cartell d'enguany.
ELs organitzadors d'El Petit Format amb el cartell d'enguany. | @elpetitformat.
Redacció
22 de juliol del 2019
Actualitzat el 24 de juliol a les 11:02h
Aquesta passada setmana es va presentar en un terrat d’un pis cèntric de la ciutat d’Olot el cartell de la cinquena edició del festival de teatre El Petit Format, que enguany tindrà lloc a Olot del 28 de novembre a l’1 de desembre de 2019.

El cartell, obra un any més de Ramon Almeda, vol ser un homenatge a aquells que, entre bambolines, observen al públic abans de cada funció. En paraules de l’autor, “el cartell és un homenatge als emissors de sensacions, als que posen els cinc sentits per apropar-nos al ventall d’emocions amb què ens obsequia el teatre”.
 
El festival, que enguany compleix la seva cinquena edició s’ha consolidat dins la programació cultural de tardor d’Olot amb propostes de qualitat i professionalitat dins el món de les arts escèniques. Així ho han destacat els membres d’Una Càpsula de Teatre, que són els qui organitzen anualment el festival.

Dimarts passat, com ja va avançar NacióGarrotxa, es van posar a la venda les entrades anticipades per a dos dels espectacles com son AKA (Also Known As) i Les dones sàvies, primers espectacles confirmats, a més de l'obra prèvia, que s'oferirà per Festes del Tura, Animals de companyia.

La resta de la programació s’anirà desvetllant a les xarxes socials i al mateix portal web del festival.
 

El cartell d'enguany del festival de teatre El Peit Format. Foto: @elpetitformat.

Arxivat a