Les Preses lliura un xec de 842 € a l’Associació Homeless Entrepreneurs

Aquests diners es destinen íntegrament a persones sense sostre

Pere Vila lliura el xec solidari a Crisitina Cervantes (Homeless Entrepreneurs).
Pere Vila lliura el xec solidari a Crisitina Cervantes (Homeless Entrepreneurs). | @lespreses_cat.
Redacció
19 de juliol del 2019
Actualitzat a les 9:45h
Ell batlle de les Preses, Pere Vila, ha fet lliurament aquest dijous d'un xec de 842 € a Cristina Cervantes, membre de l’Associació Homeless Entrepreneurs. Aquests diners es van recollir en la venda d’entrades pel musical que es va oferir el passat diumenge 16 de juny al Centre Cultural de les Preses. Molts veïns i veïnes del poble van voler veure l’espectacle i col·laborar amb aquesta associació.

L’Ajuntament ha volgut fer lliurament íntegrament de tots els beneficis rebuts a l’Associació Homeless Entrepreneurs que, conjuntament amb la Fundació Arrels, es dediquen a proporcionar assessorament laboral i ajuda a persones sense sostre.

Segons, les últimes dades a Catalunya aproximadament son 60.000 les persones que es troben sense casa. Obres d’aquesta mena donen consciencia a la ciutadania de la situació greu que viuen aquestes persones.


Homeless, el musical social, és un espectacle musical de l’Associació ActivArte que col·labora amb la campanya “Nadie durmiendo en la calle”, de la Fundació Arrels, amb la col·laboració d'Homeless Entrepreneurs. Tracta d’una persona sense sostre que havia estat un músic i cantant famós ajuda a una jove en la seva primera nit al carrer. El musical mostra les dificultats de les persones que no tenen llar, per acostar al públic una realitat que pot afectar a qualsevol persona del nostre entorn. Les Preses ha estat l’únic poble de la comarca on s’ha pogut veure aquest musical social.

 
Arxivat a