L'Associació de Veïns de Sant Privat organitza una bicicletada a Girona

Tindrà lloc aquest dissabte i just l'endemà se celebrarà el tradicional Aplec de Santa Magdalena del Mont

Redacció
17 de juliol del 2019
Actualitzat el 24 de juliol a les 11:04h
La Via Verda des de Sant Esteve d'en Bas serà el punt de sortida.
La Via Verda des de Sant Esteve d'en Bas serà el punt de sortida. | Arxiu ND.
Aquest dissabte dia 20 de juliol, tindrà lloc la bicicletada Sant Privat-Girona, que organitza l'Associació de Veïns d'aquest poble del municipi de la Vall d'en Bas. I, just l'endemà, com ja és tradicional en el tercer diumenge de juliol, el popular Aplec de Santa Magdalena del Mont, en què es farà missa i un dinar de germanor.

El recorregut de la bicicletada és de 60 km. Se sortirà a les 7:45h de les antigues Escoles de Sant Privat fins a Sant Esteve i des d’allà fins a Girona per la Via Verda. La ruta acabarà a la piscina municipal del Parc de la Devesa, on els qui ho desitgin podran banyar-se i dinar.
 

L'ermita i refugi de Santa Magdalena del Mont, vora el Puigsacalm. Foto: Arxiu NG.


Les persones que ho vulguin disposen d'un transport amb furgoneta que els retornarà juntament amb les seves bicicletes fins a Sant Privat. Sortirà a les 17:00 h i el preu és de 10 euros/persona.

Cal inscriure’s prèviament amb un missatge a bustia@santprivat.org, on s’haurà d’especificar el nom de les persones inscrites i un número de telèfon mòbil de contacte. Els menors han d’anar acompanyats d’una persona adulta.

Si es vol utilitzar el transport del retorn caldrà indicar-ho en el moment de fer la inscripció i realitzar simultàniament el pagament en metàl·lic a alguna de les persones de la Junta Directiva de l’AV o per transferència bancària al CC de l’AV, indicant “Bicicletada” i el nom (ES10 2100 8208 4701 0003 1970).

Per al trajecte caldrà, a més de la bicicleta, casc, aigua i (qui ho desitgi) banyador, tovallola i dinar de pícnic. L’organització oferirà un esmorzar a mig camí (a Amer o a Anglès).