Festes del Tura 2019

Es posen a la venda les entrades per als espectacles de les Festes del Tura

Una Càpsula de Teatre porta dissabte 7 de setembre al Teatre Principal d’Olot "Animals de companyia", i Toti Toronell i Pere Hosta es converteixen en "Escargots" dilluns 9 de setembre

per Redacció , Olot, 16 de juliol de 2019 a les 09:27 |
Els «Escargots» s’escamparan per diferents racons del Teatre Principal d'Olot. | @OlotCultura.
Aquesta informació es va publicar originalment el 16 de juliol de 2019 i, per tant, la informació que hi apareix fa referència a la data especificada.
Les propostes teatrals d’aquestes Festes del Tura vénen marcades per l’humor i l’aire local, amb dues companyies ben diferents i molt reconegudes pel públic olotí. Dissabte, 7 de setembre, a les 20 h, Una Càpsula de Teatre interpretarà al Teatre Principal d’Olot la seva tragicomèdia Animals de companyia, d'Estel Solé. També, amb humor, però aquest cop absurd i surrealista, dilluns 9 de setembre Toti Toronell i Pere Hosta faran tres sessions dels seus Escargots, a les 17, les 19 i les 21 h.

Dilluns, 7 de setembre, Una Càpsula de Teatre convidarà al riure, però també a reflexionar, sobre la nostra necessitat d’amistat. En un to de comèdia realista, fins i tot àcida, Animals de companyia, de la jove actriu, poeta i dramaturga Estel Solé, posa en dubte el valor de l’amistat i constata que la solitud i la necessitat d’afecte ens porten de vegades a convertir-nos en animals de companyia.


L’absurd i el surrealisme són els ingredients bàsics de la proposta de Toti Toronell i Pere Hosta, que presentaran els seus cargols pallassos en tres sessions dilluns, 9 de setembre, a la tarda. Els Escargots s’escamparan per diferents racons del Teatre, i els espectadors els acompanyaran en un recorregut sorprenent i hilarant.
 

Les entrades per als dos espectacles ja s'han posat a la venda a partir d'aquest dimarts, 16 de juliol, a les 10 h, a la taquilla del Teatre Principal, a Can Trincheria i a través del web d’OlotCultura. Les localitats valen 10 euros.
 

 

Participació