1
Ambaixador d'Olot

Marc Boix, de Health us Nepal, visita l'Ajuntament de les Preses

El metge nepalès d'origen olotí va rebre de mans del batlle, Pere Vila, una placa amb la imatge dels gegants del municipi

per Redacció , Les Preses, 16 de juliol de 2019 a les 08:58 |
Marc Boix en el moment de rebre una placa de mans del batlle, Pere Vila. | @lespreses_cat.
Aquesta informació es va publicar originalment el 16 de juliol de 2019 i, per tant, la informació que hi apareix fa referència a la data especificada.
Aquest passat divendres va visitar l'Ajuntament de les Preses Marc Boix Bruguera, de Health us Nepal, una ONG d'acció directe que presta atenció mèdica al Nepal i que atén de mitjana entre 40 i 50 persones a Simikot, a uns 400 quilòmetres de Katmandú.

L'entitat, impulsada pel metge olotí d'origen nepalès Marc Boix Bruguera –que tal com va informar NacióGarrotxa va ser nomenat ambaixador d'Olot aquest passat dijous– , compta actualment amb un centenar de socis, que contribueixen a tirar endavant l'entitat, amb un centre mèdic i una farmàcia per a cobrir les necessitats sanitàries de la comarca d'Humla, de 50.000 habitants.


L’Ajuntament de les Preses hi col·labora des de fa temps i per això, en la visita a les Preses el batlle, Pere Vila, li va lliurar una placa amb la imatge dels gegants del municipi. Marc Boix va deixar constància del seu agraïment i de la visita tot signant el llibre d’honor.
 

 

Participació