Dijous comença «A les places en família!» d'Olot a la de Campdenmàs

Tres propostes a tres places diferents del centre de la ciutat durant tres dijous de finals de juliol i principis d’agost

S’inicia el cicle aquest dijous amb l’espectacle «Asteroid» a la plaça Campdenmàs.
S’inicia el cicle aquest dijous amb l’espectacle «Asteroid» a la plaça Campdenmàs. | Arxiu NG.
Redacció
16 de juliol del 2019
Actualitzat el 24 de juliol a les 11:07h
Per a continuar dinamitzant el centre d’Olot, un any més Dinàmig es coordina amb l’IMCO per a poder proporcionar oferta cultural de qualitat al llarg de tot l’estiu. Quan just és a punt d’acabar el Circ a la Plaça, comença el cicle "A les places en família!": tres propostes a tres places diferents del centre de la ciutat durant tres dijous de finals de juliol i principis d’agost.
 
S’inicia el cicle aquest dijous, 18 de juliol, amb l’espectacle Asteroid a la plaça Campdenmàs. Un asteroide ha caigut al mig de la plaça, tres personatges investigaran aquest meteorit amb un particular humor absurd. Aquesta és una producció dirigida per l’olotí Toti Toronell que combina els titelles i els actors reals amb l’objectiu d’aconseguir un impacte sorprenent i transformador a l’espai públic. Un espectacle de la companyia Campi Qui Pugui Produccions.
 
El 25 de juliol es podrà gaudir de l’espectacle Sin remite, de Jean Philippe Kikolas, a la plaça Pia Almoina. Un personatge nostàlgic que introduirà el públic al seu món particular i al seu ofici de carter a partir de l’humor gestual, gags visuals, manipulació d’objectes, malabars i escala lliure. Tot de  tècniques que portaran a un final esperpèntic i inesperat. Un espectacle inspirat en el gran còmic francès Jacques Tati.
 
El cicle de "A les places en família!" es tancarà el dia 1r d’agost amb l’espectacle Back2Classics, de Planeta Trampolí. Vinils, tocadiscs, llit elàstic i moltes ganes de saltar. Un personatge, que creu que està sol a la seva habitació, gaudeix de la seva soledat tot perdent la vergonya, lliurant-se al ritme, a l’acció i a l’emoció. 
 
L'Ajuntament d'Olot anima a gaudir de les places d’Olot i a subscriure-us, si encara no ho heu fet, al nou canal de difusió de la Cua del Drac. De fet, 350 persones ja s’han subscrit al canal.
Us en podeu donar d'alta i rebre de forma setmanal totes les activitats directament al mòbil. Per fer-ho, envieu una missatge de whatsapp al 650 051 998 tot dient que us voleu subscriure a la llista de difusió, o bé entreu amb el vostre dispositiu mòbil a www.descobreixolot.cat i no us perdeu res!
 
Arxivat a