La Festa Major de Begudà serà el darrer cap de setmana de juliol

A més del sopar i el ball popular de dissabte, diumenge hi haurà el ball de la faràndula amb els capgrossos de Begudà, Cosme i Eulàlia, i els gegants de Sant Joan les Fonts, Joan i Roser

Els capgrossos Cosme i Eulalia amenitzaran la faràndula de diumenge.
Els capgrossos Cosme i Eulalia amenitzaran la faràndula de diumenge. | @santjoanfontsaj.
Redacció
15 de juliol del 2019
Actualitzat el 29 de juliol a la 13:43h
El tret de sortida de la Festa Major de Begudà – entitat de població del municipi garrotxí de Sant Joan les Fonts– serà el dissabte 27 de juliol a les cinc de la tarda amb els jocs infantils, la festa de l’escuma i el taller de papiroflèxia a càrrec de Joan Paper. A les 6 de la tarda, se seguirà amb el tradicional partit de futbol de ‘solters contra casats’, amb berenar per a tots els assistents. Per a finalitzar la vetllada, a les 9 del vespre, sopar popular i ball amb el conjunt Sol de Nit. L’aforament és limitat i tots els que hi vulguin participar cal que s’inscriguin abans al Bar les Escoles de Begudà. El sopar té un preu de 15 € i 8 € per al menú infantil (fins a 10 anys).

El diumenge 28 de juliol a dos quarts d’onze del matí se celebrarà la missa, acompanyada de la coral Polígala, i tot seguit el ball de la Faràndula amb els capgrossos de Begudà; en Cosme i l’Eulàlia, i els gegants de Sant Joan les Fonts; en Joan i la Roser. Quan acabi l’actuació hi haurà vermut per a tothom.

Per posar punt i final a la Festa Major, a les sis de la tarda, es farà l’audició de sardanes amb la cobla Principal de Banyoles, patrocinat per Sarval, amb berenar per a tothom.
 

Cosme i Eulàlia són els capgrossos d'aquestes festes. Foto: @santjoanfontsaj.