Pere Soler, fotògraf de natura, a la 7a Tertúlia entre Fotògrafs del Besalux

L'artista recrea una combinació d’art, les millors llums i moments idonis amb una premissa de bellesa i consciencia ecològica

El fotògraf Pere Soler serà aquest dilluns a Besalú.
El fotògraf Pere Soler serà aquest dilluns a Besalú. | Besalux.
Redacció
15 de juliol del 2019
Actualitzat a les 10:36h
Aquest dilluns, 15 de juliol, a les 20h, l’Antic Hospital Sant Julià, al carrer Portalet de Besalú, serà el punt de trobada amb Pere Soler, fotògraf de natura, l’últim encontreabans de l’exposició col·lectiva del mes de setembre, organitzada per Besalux. Un esdeveniment bimensual que pretén apropar aquest art amb un esperit crític, que ajudi a despertar emocions i ensenyar-nos a “observar” i no exclusivament a “veure” imatges.
 

Una de les fotografies de natura de Pere Soler. Foto: @Pere_Soler.


En aquesta tertúlia, Pere Soler portarà de la mà el públic en el seu trajecte amb una mostra del seu treball i reconegut bagatge professional. Innumerables viatges arreu del món, col·laboracions, premis, publicacions, mencions, exposicions..., han portat les seves imatges a revistes com a National Geographic, Descobrir, Digital Foto..., concursos com el Wildlife Photographer of the Year, Montphoto, Nature Photographer of the Year, Memorial Maria Luisa, entre altres.
 
Pere Soler és un fotògraf que sembla que ho hagi experimentat tot en la seva vida com a artista i com a viatger. Un talent que es mostra humà quan accepta la invitació d’una jove associació amb molta empenta dins de la comarca de la Garrotxa. Una capacitat que l’entitat li agraeix ja que es posa a la pell del fotògraf amateur i li dóna l’oportunitat d’aprendre dels que tenen, com ell, mes experiència.
 

Cartell de l'acte d'aquest dilluns al Besalux. Foto: Besalux.


 
Arxivat a