Sant Privat enceta els Concerts d'Estiu de la Vall d'en Bas aquest divendres

FIns al 27 de juliol es podrà gaudir de tota mena d'estils musicals a Sant Esteve, als Hostalets i a Can Trona (Joanetes)

El jazz de Goorka Benítez Trio se sentirà aquest vespre a Sant Privat d'en Bas
El jazz de Goorka Benítez Trio se sentirà aquest vespre a Sant Privat d'en Bas | @MusicalVallBas.
Redacció
12 de juliol del 2019
Actualitzat a les 12:43h
Aquest vespre de divendres, 12 de juliol, a les 22:00 h, Sant Privat d'en Bas serà el poble del municipi de la Vall d'en Bas que encetarà els ja tradicionals Concerts d'Estiu, que s'allargaran fins al 27 de juliol i que passaran per Sant Esteve d'en Bas, pels Hostalets d'en Bas en dues ocasions i, també dues vegades, per l'auditori de Can Trona (Joanetes).

En aquest primer concert, al mòdic preu de 8 euros, el públic que vulgui assistir a l'emblemàtica plaça de Sant Privat, podrà gaudir del Gorka Benitez Trio.

El saxo tenir Gorka Benítez, el millor narrador del panorama jazzístic del país i una de les ves más personas i sòlides en l’àmbit, també, internacional –tenaz, iquiet i valen–, presenta el seu carrer tribal discogràfic Salagua (Fresh Sound, New Talent), i ho fa en format trio, acompanyat pel brillant guitarrista Dani Pérez i el sòlid i propulsiu bateria David Xirgu. Junts conformen un triangle equilàter de proporcions de gruix i conviden el públic a un viatge que va des de la subtilesa, la calma i la introspecció a la rauxa frenètica, passant pels passatges més enigmàtics.

Si voleu conèixer més detalls de la resta de concerts (que es resumeixen en el cartell de sota), que tindran lloc, sempre a les deu del vespre a la resta d'escenaris proposats, podeu visitar el web de l'Associació Musical de la Vall d'en Bas.
 

El cartell dels Concerts d'Estiu que es faran en els diversos pobles de la Vall d'en Bas. Foto: @MusicalVallBas.

Arxivat a