Universitat

Consulteu aquí la primera assignació de places universitàries

Si no heu aconseguit la plaça triada en primera preferència, encara hi ha opcions

per Redacció , 11 de juliol de 2019 a les 16:25 |
Aquesta informació es va publicar originalment el 11 de juliol de 2019 i, per tant, la informació que hi apareix fa referència a la data especificada.
Ja es poden consultar els resultats de la primera assignació de places de la convocatòria de juny de la preinscripció universitària. Ho pots fer a través d'aquesta web.

Les sol·licituds dels estudiants s'ordenen per la nota d'admissió. Les places de cadascun dels centres d'estudi s'adjudiquen començant per l'estudiant amb la nota més alta i baixant per ordre decreixent fins que s'exhaureixen totes les places. Els resultats de les assignacions de places es poden reclamar fins al dia 16 de juliol. S'ha de presentar una sol·licitud a l'Oficina d'Accés a la Universitat o les seves seus territorials.


Què fer si no heu aconseguit la plaça triada en primera preferència?

Si a la primera assignació de places sou assignat a un centre d'estudi sol·licitat entre la segona i la vuitena preferència podeu convertir-la, mitjançant el tràmit "Assignació definitiva", en la primera preferència. Això significa que renuncieu a les preferències anteriors i us matriculeu en la opció assignada. Aquest tràmit es fa al portal d'accés a la universitat a partir del 12 de juliol. Si no feu aquest tràmit, la plaça que ara teniu assignada no es perd.

 

Participació