Infraestructures viàries

Avança a bon ritme la primera fase del Pla d'asfalts d'Olot

La inversió de 150.000 euros permet la millora de més de 7.000 metres quadrats de superfície de diferents sectors de la capital de la Garrotxa

per Redacció, Olot | 11 de juliol de 2019 a les 07:30 |
Les màquines al carrer de Sant Feliu d'Olot. | @olotuit.
Aquesta informació es va publicar originalment el 11 de juliol de 2019 i, per tant, la informació que hi apareix fa referència a la data especificada.
Aquest passat mes de juny van començar, durant la primera fase del Pla d'asfats d'Olot, les obres de millora del carrer de Sant Cristòfor, on es construeix plataforma única en el tram de la via que connecta amb el carrer Pardal. L’actuació forma part d'aquesta primera fase del programa de conservació i millora de la infraestructura viària de la ciutat, que també ha suposat treballs d’asfaltat al carrer de Sant Feliu. 
 

El carrer del Bisbe Serra, la ronda Fluvià, el carrer de Roses i la rotonda de la carretera Sant Joan amb l’avinguda Europa són altres espais on aquest estiu es concentra el Pla d’asfalts. També, s’ha arranjat el ferm dels carrers Masia, Navarra i carretera de Sant Joan on s’han arreglat flonjalls detectats en el paviment.
 

En aquests moments s’està a l’espera que finalitzin les obres del carrer de Sant Cristòfor, la ronda Fluvià i el condicionament amb plataforma única edl carrer Les Medes.
 

En total s’ha pavimentat 7.186 metres2 de superfície en una primera fase durant aquest 2019, que ha tingut un pressupost de 150.000 euros.

L’Ajuntament d’Olot destina cada any un mínim de 250.000 euros a la conservació i millora del paviment i de les voreres de la ciutat. En els últims anys, s’hi ha invertit més d’un milió i mig d’euros. A més de l’asfaltat dels carrers, el programa també contempla la supressió de barreres arquitectòniques amb l’arranjament de voreres.

 

 

Participació