Educació

Gairebé 140 docents passen pels cursos d'estiu de la FES Olot

La jornada sobre transformació dels patis de les escoles en jardins educatius es va haver de traslladar a l’INS La Garrotxa per l’allau d’inscripcions

per Redacció, Olot, 10 de juliol de 2019 a les 08:49 |
Una allau de docents va debatre sobre els patis de les escoles. | @CREAF_ecologia.
Un total de 138 docents de primària i secundària han participat enguany dels Cursos d’Estiu de la FES Olot (Fundació d'Estudis Superiors) reconeguts com a formació permanent pel Departament d’Educació. El programa es presentava amb un total de 6 propostes, de les quals se n’han portat a terme 4 (les dues restants s’han hagut d’anul·lar per manca de prou alumnes).

El curs sobre la Guerra Civil Espanyola a Catalunya, organitzat conjuntament amb el PEHOC, va acollir un total de 18 alumnes els dies 4 i 5 de juliol.


La jornada sobre Transformació dels patis de les escoles en jardins educatius es va haver de traslladar a l’INS La Garrotxa per l’allau d’inscripcions que van arribar d’arreu de Catalunya: Viladrau, Solsona, Bescanó, Vic, Lloret de Mar, La Garriga, Ripoll, Badalona, Bellver de Cerdanya, Terrassa, Figueres, Abrera, Reus o Olot, entre d’altres. En total, 100 mestres d’infantil, primària i secundària, de 66 centres diferents, tant públics com privats.

El 8 de juliol van arribar la 4a edició del curs d’Artteràpia per a mestres i educadors, que enguany va aplegar 8 docents de la comarca, i el curs en Educació no directiva i vivencial, etapa de 3 a 12 anys, que durant 5 dies van realitzar 12 docents de primària i secundària de la demarcació de Girona.

Dues setmanes intenses, doncs, amb formacions durant tot el dia que, segons la FES Olot, han complert els seus objectius: oferir formació específica i de qualitat per al col·lectiu docent i afavorir l’intercanvi d’experiències entre els professionals de primària i secundària.

 

Participació