El 5è festival de teatre d'Olot, El Petit Format, inicia la venda d'entrades

El certamen, que tindrà lloc del 28 de novembre al 1r de desembre, ultima els detalls de la programació

Una escena de «Les dones sàvies», que es podrà veure a El Petit Format.
Una escena de «Les dones sàvies», que es podrà veure a El Petit Format. | @elpetitformat.
Redacció
10 de juliol del 2019
Actualitzat a les 8:16h
El pròxim dimarts, 16 de juliol, el festival de teatre El Petit Format posarà a la venda de manera anticipada, a través de la seva pàgina web elpetitformat.cat i al canal Olot Cultura, dos espectacles que es podran veure durant la  programació teatral de la cinquena edició del festival, que tindrà lloc del 28 de novembre al 1r de desembre d'enguany.

D’una banda A.K.A, (Also Known As), una obra de Daniel J. Meyer, guanyadora de 4 Premis Butaca el passat 2018 i dos premis MAX, i de l’altra Les dones sàvies, una adaptació de l’obra de Molière, interpretada per Enric Cambray i Ricard Farré amb més de 75 representacions arreu de Catalunya –i que fou guanyadora del Premi BBVA de Teatre com a millors actors ex aequo– seran els dos espectacles amb venda anticipada.

Aquestes dues obres, formaran part dels espectacles previstos en la cinquena edició que s’anirà presentant durant els pròxims mesos.

El festival continua amb la idea d’oferir funcions teatrals exclusives amb pocs espectadors i en espais diversos de la ciutat d’Olot.

L'any passat, la quarta edició de la mostra de teatre El Petit Format va finalitzar amb una valoració molt positiva per part de l’organització. Més de 550 espectadors van gaudir d’alguna de les propostes programades, que durant quatre dies van omplir diversos espais de la ciutat d’Olot. Un volum de públic que va aconseguir exhaurir les entrades per a tots els espectacles, tret d'El Metge de Lampedusa, una proposta que tot i tenir molt bona entrada l’aforament era molt superior a la resta –quasi equivalent al d’un espectacle de més gran format, tot i ser una proposta molt íntima.
Arxivat a