La piscina de Sant Joan les Fonts se suma a la campanya «Mulla't»

Trobeu, també, la piscina del vostre municipi on se celebra aquesta acció solidària

Busqueu la vostra piscina per al Mulla't d'enguany,
Busqueu la vostra piscina per al Mulla't d'enguany, | @santjoanfontsaj.
Redacció
09 de juliol del 2019
Actualitzat a les 9:45h
El pròxim diumenge, 14 de juliol, la piscina del Club Poliesportiu Santjoanenc se suma –com ja fan altres municipis de la Garrotxa– a la campanya Mulla’t per l’esclerosi múltiple, en la seva 26a edició. 

Aquesta campanya va començar amb 67 piscines. Durant tot aquest temps, el Mulla’t s’ha anat consolidant i avui són més de 600 les piscines que participen en l’esdeveniment, entre elles Sant Joan les Fonts. 

Tots els fons que es recaptin en el Mulla’t es destinaran a lluitar contra aquesta malaltia neurodegenerativa i sense cura també coneguda com la malaltia de les mil cares. L’esclerosi múltiple afecta de manera diferent a cada persona i molts dels seus símptomes, com la fatiga o el dolor, són invisibles. La Fundació Esclerosi Múltiple treballa per aturar l’impacte de la malaltia a les persones i el seu entorn.

Pots col·laborar durant tot el dia a la piscina de Sant Joan les Fonts fent un donatiu. L'horari d'obertura és de 10h a 20h.

El ‘Mulla’t per l’Esclerosi Múltiple’ és l’esdeveniment que més ha donat a conèixer l’esclerosi múltiple. El seu objectiu és que durant un dia tothom pugui mostrar la solidaritat cap a les 9.000 persones que tenen aquesta malaltia a Catalunya mullant-se en les piscines que participen a la campanya. 
 
Cada any, el Mulla’t centra els seus esforços en donar visibilitat a una problemàtica en particular relacionada amb l’esclerosi múltiple.

La Fundació Esclerosi Múltiple dedica els seus esforços aquest any a remarcar la importància dels símptomes invisibles de la malaltia. Per a això es duen a terme diversos programes per abordar-los i tractar-los.

Aquests programes se centren en l’impacte dels símptomes, i donen eines a les persones amb EM per afrontar-los. L’objectiu és que més enllà dels serveis que oferim, la persona estigui apoderada i aprengui com gestionar aquests símptomes i minimitzar-ne el seu impacte.
 

Mapa del Mulla't a la Garrotxa. Foto: @FundacioEM.


Trobeu en aquest mapa la piscina del vostre municipi on se celebra aquesta acció solidària.
 

Cartell del Foto: @santjoanfontsaj.