Mulla't per l'esclerosi múltiple

La piscina de Sant Joan les Fonts se suma a la campanya «Mulla't»

Trobeu, també, la piscina del vostre municipi on se celebra aquesta acció solidària

per Redacció, Sant Joan les Fonts, 9 de juliol de 2019 a les 09:28 |
Busqueu la vostra piscina per al Mulla't d'enguany, | @santjoanfontsaj.
El pròxim diumenge, 14 de juliol, la piscina del Club Poliesportiu Santjoanenc se suma –com ja fan altres municipis de la Garrotxa– a la campanya Mulla’t per l’esclerosi múltiple, en la seva 26a edició. 

Aquesta campanya va començar amb 67 piscines. Durant tot aquest temps, el Mulla’t s’ha anat consolidant i avui són més de 600 les piscines que participen en l’esdeveniment, entre elles Sant Joan les Fonts. 


Tots els fons que es recaptin en el Mulla’t es destinaran a lluitar contra aquesta malaltia neurodegenerativa i sense cura també coneguda com la malaltia de les mil cares. L’esclerosi múltiple afecta de manera diferent a cada persona i molts dels seus símptomes, com la fatiga o el dolor, són invisibles. La Fundació Esclerosi Múltiple treballa per aturar l’impacte de la malaltia a les persones i el seu entorn.

Pots col·laborar durant tot el dia a la piscina de Sant Joan les Fonts fent un donatiu. L'horari d'obertura és de 10h a 20h.

El ‘Mulla’t per l’Esclerosi Múltiple’ és l’esdeveniment que més ha donat a conèixer l’esclerosi múltiple. El seu objectiu és que durant un dia tothom pugui mostrar la solidaritat cap a les 9.000 persones que tenen aquesta malaltia a Catalunya mullant-se en les piscines que participen a la campanya. 
 
Cada any, el Mulla’t centra els seus esforços en donar visibilitat a una problemàtica en particular relacionada amb l’esclerosi múltiple.


La Fundació Esclerosi Múltiple dedica els seus esforços aquest any a remarcar la importància dels símptomes invisibles de la malaltia. Per a això es duen a terme diversos programes per abordar-los i tractar-los.

Aquests programes se centren en l’impacte dels símptomes, i donen eines a les persones amb EM per afrontar-los. L’objectiu és que més enllà dels serveis que oferim, la persona estigui apoderada i aprengui com gestionar aquests símptomes i minimitzar-ne el seu impacte.
 

Mapa del Mulla't a la Garrotxa. Foto: @FundacioEM.


Trobeu en aquest mapa la piscina del vostre municipi on se celebra aquesta acció solidària.
 

Cartell del Foto: @santjoanfontsaj.


 

 

Participació