Èxit de públic en el primer concert del Planestiueja’t a les Planes d'Hostoles

Més de 500 persones no es van voler perdre l’espectacle d’"El Rey León"

La representació d'aquest clàssic de Disney va agradar petits i grans.
La representació d'aquest clàssic de Disney va agradar petits i grans. | @Planestiuejat.
Redacció
08 de juliol del 2019
Actualitzat a les 8:57h
El primer concert de l’edició 2019 del Planestiueja’t va començar sent una cursa d’obstacles però va acabar al so dels aplaudiments. I és que l’organització del festival estava preparada per a quasi tot, fins i tot una onada de calor, però el que els va sorprendre poc abans de l’hora d’inici de l’espectacle El Rey León, de Simba a Kiara-El Tribut, va ser la pluja. Això va fer que s’hagués d’endarrerir una hora el començament de la representació per bé que, finalment, es va poder veure un espectacle de qualitat, amb un vestuari i unes coreografies molt treballades i, sobretot, amb uns personatges coneguts per petits i grans, a més d'una magnífica posada en escena.

Cal destacar, en aquesta ocasió, la sintonia amb el públic, les més de cinc-centes persones que van gaudir d’un clàssic de Disney, en un lloc amb encant com la Torre dels Til·lers, en una nit força calorosa, tot i el plugim previ.
 
Ara, la pròxima cita amb la música serà aquest dissabte, 13 de juliol, a les deu del vespre, en un concert gratuït, a la plaça Nova, a ritme de The Sey Sisters.
 
Més informació i venda d’entrades a www.planestiuejat.cat.
 
Arxivat a