El Pesca l'Estiu de Sant Feliu de Pallerols s'inicia amb «Íntimimament Llach»

Vuit espectacles més, fins al 24 d'agost, ompliran, de franc, els vespres de juliol a agost de concerts i espectacles diversos en el marc del Viu l'Estiu

La companyia Neus Mar enceta el Pesca l'Estiu d'enguany.
La companyia Neus Mar enceta el Pesca l'Estiu d'enguany. | @neusmarcantant
Redacció
05 de juliol del 2019
Actualitzat a les 8:33h
Aquest divendres comença el Pesca l'Estiu de Sant Feliu de Pallerols amb el concert "Íntimament Llach", de la companyia Neus Mar, un concert amb versions de Lluís LLach, cantades i sentides amb el cos, amb veu i dansa aplegades en la força i la tendresa de les cançons de Llach. D’entrada, el concert se centra en una delicada estrofa del cantautor de Verges, una primera declaració amorosa i, tot seguit, els guia, amb l’esperit abrandat, per a fer front a la llibertat i a les injustícies que ell mateix va patir.

La palafrugellenca Neus Mar, una veu fresca, sensible i delicada, però també, quan cal, contundent i apassionada en les interpretacions, estarà acompanyada d’Emilo Sánchez a la guitarra, Eric Canada, a la percussió i de la dansa de Montse Canals.

El festival oferirà, en divendres i dissabtes alterns, fins a vuit espectacles més durant el mesos de juliol i agost, tal com podeu veure en el programa adjunt. Tots els espectacles són de franc i en cas de pluja es faran a la Sala de Ca les Hermanes.

El Pesca l'Estiu forma part del Viu l'Estiu de Sant Feliu de Pallerols, que s'allargassarà fins a l'Onze de Setembre.
 

Cartell del Pesca l'Estiu 2019 a Sant Feliu de Pallerols. Foto: @Pallerolstuit.