L’Associació de Joves del Gos de Sant Roc celebra el XXV Sant Rock Festival

Serà, de franc per a tothom, el 12 i el 13 de juliol a les Fonts de Sant Roc d’Olot, on actuaran músics de la comarca i la capital de la Garrotxa

Isaac Bertran i Clàudia Gaspar, de l'Associació de Joves del Gos de Sant Roc.
Isaac Bertran i Clàudia Gaspar, de l'Associació de Joves del Gos de Sant Roc. | Xavier Borràs.
05 de juliol del 2019
Actualitzat a les 8:06h
L’Associació de Joves del Gos de Sant Roc aquest any celebren el 25è aniversari amb el XXV Sant Rock Festival els dies 12 i 13 de Juliol, com cada any a les Fonts de Sant Roc d’Olot. Enguany, en haver fet ja vint-i-cinc anys, han volgut organitzar un festival a l’altura de la celebració, però continuant amb la seva filosofia com a entitat, organitzar un festival on tots els actes són gratuïts, de dues nits de durada i on els músics de la comarca de la Garrotxa i de la ciutat d’Olot tinguin un lloc on actuar i mostrar el seu talent. Isaac Bertran i Clàudia Gaspar, acompanyats del primer tinent de batlle, Estanis Vayreda, han donat detall del festival aquest dijous en seu municipal,

La primera nit, la de divendres dia 12 de juliol, és la nit dedicada a la música electrònica. La nit començarà a les 23:00 h i acabarà a les 5:00 h de la matinada. Aquest any formaran part del cartell d’aquesta nit els Dj olotins Gorka Alba i Albert Zambrano. En complir-se el XXVè aniversari han optat per un Dj amb molt de recorregut professional i amb molt de renom que per primer cop trepitjarà la Garrotxa: Marc Maya, Dj i productor de referència de música techno, Tech House i Electronic músic que ha actuat a les discoteques més conegudes d’Eivissa, al Row i al Row14. A més, també hi serà el reconegut Dj Marsal Ventura, que no és el primer any que actua al festival i torna amb més ganes que mai.

Pel que fa a la nit del dissabte 13, és el torn de la música en directe. La nit començarà a les 00:00 h i acabarà a les 5:00 h. Aquest any seran 4 els grups que faran gaudir de la nit. Primer de tot hi serà Barrena, grup de versions del popular grup Barricada. Möndo loco, banda de rock mestís amb influències de punk, rap i ska, serà el segon grup de la nit. Un dels altres grups serà Fetus, conjunt que acaba de treure el seu nou CD i vinil Terra Cuita i, per acabar, el grup olotí Indeseables Punk-and roll.

Tots els actes del XXVè Sant Rock Festival són gratuïts i des de l’Associació esperen que tothom pugui gaudir d’aquestes dues nits de música a l’aire lliure en el bell paratge de les Fonts de Sant Roc.
 

Cartell del XXV Sant Roc Festival.

Arxivat a