Juliol comença carregat d'activitats a Olot

Enguany hi ha un nou canal de difusió, el whatsapp de la Cua del Drac, amb el qual rebre informació cada dilluns de les activitats per fer a l ciutat durant la setmana

Olot ofereix una àmplia programació d'actes i esdeveniments aquest juliol.
Olot ofereix una àmplia programació d'actes i esdeveniments aquest juliol. | @olotuit.
Redacció
04 de juliol del 2019
Actualitzat a les 8:05h
Aquest principi de juliol ve carregat d’activitats, trobades, festivals i celebracions. Per segon any consecutiu el festival Rebentem els armaris: Festival de l’orgull LGTB+ rural proposa una jornada per aquest dissabte 6 de juliol. Alliberem-nos organitza el festival amb diversos emplaçaments i activitats durant tot el dia, obert a tothom amb l’objectiu de celebrar el Dia Internacional de l’orgull LGTB amb visibilitzar aquest col·lectiu. S’han programat tallers i contes, xerrades, espectacles d’humor, música i poesia. A més es vinculen al festival tres exposicions que es podran veure al llarg de l’estiu en diferents equipaments de la ciutat.
 
Aquest dissabte, també podreu gaudir de la III Arròs&Roll a les Fonts de Sant Roc organitzat per l’Associació Musical i Cultural Despentinats. Vermut, arrossada popular i actuacions musicals tot el dia.
 
El 6 i 7 de juliol hi haurà, igualment, la VII Trobada de Cors Gòspel, una trobada que s’inicia amb l’Energetic Gòspel al volcà Montsacopa el dissabte, i el diumenge amb tallers, dinar de germanor i concerts al Parc Nou d’Olot.
 
A més, l’agenda la Cua del Drac recull un munt d’activitats que es desenvolupen al llarg de l’estiu de forma periòdica, des de juliol fins a agost, com és el cas de l’activitat Submergeix-te a la vall amb bici que proposa ATMA-centre logístic de bicicletes d’Olot tots els dimecres de juliol. Les trobades els vespres de dimecres de juliol i agost del Ball Country Line Dance Social amb el grup Country qui Pugui al Firal. El Festival Música als Masos que ofereix, un any més, concerts de música clàssica a diferents masos històrics de la ciutat, i també un any més l’Observatori Astronòmic de la Garrotxa ens convida a participar a les Nits de lluna plena i Mirant el cel.
 
Les Nits de sardanes els dissabtes, juntament amb l’aplec de la Sardana el 14 de juliol i el cicle Cançons de sempre els diumenges al Firal s’allarguen els mesos de juliol i agost dinamitzant els cap de setmana el centre d’Olot. En un espai privilegiat de la ciutat com és el Volcà Montsacopa, el restaurant El Fortí oferirà el cicle de Concerts íntims al Volcà Montsacopa, amb la presència de figures destacades com Marina Rossell, Salva Racero i Roger Mas.
 
I si el que busqueu és una programació més esportiva, l’A.E. Gastant Keks proposa dues Curses orientació als parcs i places d’Olot en què caldrà cercar totes les fites amb l’ajuda d’un mapa en el menor temps possible els dies 2 i 9 de juliol.
 
Recordeu que enguany hi ha un nou canal de difusió, com és el whatsapp de la Cua del Drac, amb el qual rebre informació cada dilluns de les activitats per fer a Olot durant la setmana. Envieu una missatge al 650 051 998 dient que us voleu subscriure a la llista de difusió per a continuar gaudint d’Olot els mesos d’estiu o bé entreu amb el vostre dispositiu mòbil a www.descobreixolot.cat, on trobareu més informació i des d’on podreu descarregar-vos l’agenda de forma digital.
 
Arxivat a