«Animals de companyia», d’Una Càpsula de Teatre, programa nova funció aquest estiu

Una casa particular al Bosc de Tosca, el 17 d'agost, i el Teatre Principal d'Olot, el 7 de setembre, són les noves fites d'aquest comèdia àcida d'Estel Solé

Redacció
03 de juliol del 2019
Actualitzat a les 16:17h
Imatge promocional d'«Animals de companyia», amb Una Càpsula Teatre.
Imatge promocional d'«Animals de companyia», amb Una Càpsula Teatre. | @1capsulateatre.
Després de penjar el cartell de complet en totes les representacions programades des de l’estrena, la companyia Una Càpsula de Teatre, de Sant Joan les Fonts, ha decidit realitzar una nova funció en petit format, en aquesta ocasió en una casa particuar del Bosc de Tosca (Les Preses), el proper dissabte 17 d’agost a les 21h.

Aquesta companyia teatral aposta sempre pel teatre de proximitat, i pretén mantenir el vincle intimista entre espectador i actor realitzant les funcions en format reduït o espais escènics no convencionals, com van realitzar el passat 22 de juny al Castell de Juvinyà de Sant Joan les Fonts. 

Per a la funció del 17 d’agost l’aforament és limitat a 35 persones i les entrades ja s’han posat a la venda a www.unacapsula.cat

Animals de companyia, de la dramaturga Estel Solé, és una tragicomèdia que atrapa a l’espectador els 65 minuts que dura la representació. Una història que amaga una tragèdia personal interna, d’hipocresia sobre el concepte de l’autèntica amistat. L’obra es desenvolupa dins un menjador, on una colla d’amics es reuneix per celebrar un sopar de benvinguda, però la festa es complica quan un dels amics confessa un secret inesperat i acaben sortint els draps bruts de tots els personatges. En un to de comèdia realista, àcida,, l’obra posa en dubte els valors de l’amistat i la sinceritat en una història d’egos i enveges que constata que la soledat i la necessitat d’afecte poden fer que tots plegats ens convertim en animals de companyia.

Tots els membres de la companyia estan molt satisfets de la gran acollida que està tenint l’obra per part del públic assistent, i esperen amb il·lusió les properes actuacions programades:
  • Dissabte 17 d'agost - 21h: Casa (Bosc de Tosca)