Europastry se suma a Noel Alimentaria i Casa Bona per a elaborar pizza premium

La companyia, especialista en el sector de masses congelades flequeres, aportarà el seu "know-how" i permetrà augmentar la capacitat productiva i de distribució del projecte.

L'aliança amb Noel i Europastry, consolida Casa Bona com un projecte d'èxit.
L'aliança amb Noel i Europastry, consolida Casa Bona com un projecte d'èxit. | Arxiu.
Redacció
02 de juliol del 2019
Actualitzat a les 8:31h
Europastry, companyia especialista en el sector de masses congelades de pa i brioixeria, se suma a l’aliança estratègica que Noel Alimentaria i Casa Bona van formalitzar a principis d’any, per a elaborar, segons anuncien, "la millor pizza premium del mercat". Amb aquesta incorporació, el projecte guanya l’experiència d’Europastry en l’elaboració de masses per a pizza i augmenta substancialment la seva capacitat productiva i de distribució. D’aquesta manera, l’aportació d’Europastry se suma als recursos a nivell industrial, administratiu, de distribució i en matèria d’R+D+i, que Noel ja hi té destinats.
 
Gràcies a aquesta aliança amb Noel i Europastry, Casa Bona es consolida com un projecte ja de per sí d'èxit i present en les principals superfícies de distribució. Actualment, la companyia empordanesa especialitzada en la elaboració de pizzes refrigerades premium fetes a mà copa el 63% del mercat del producte en aquesta categoria. Tot i compartir participació amb les dues empreses, Casa Bona mantindrà l’autonomia operativa, la gestió comercial del seu catàleg de productes i la seva cartera de clients; així com, també, la filosofia per a oferir productes sota els estàndards de màxima qualitat i fomentant una alimentació variada i saludable.
 
Europastry
 
Europastry és una companyia líder en el món de la indústria flequera. Fundada el 1987, s’ha consolidat com una de les companyies flequeres més expertes i capdavanteres del sector de les masses congelades de pa, brioixeria, pastisseria i snacks. Actualment, Europastry està present a més de 60 països, a través de 22 plantes de producció i 26 oficines de venda repartides per tot el món. El 2018, Europastry va assolir els 729M€ de facturació i va llançar al mercat més de 130 nous productes.
 

La planta de Noel a Sant Joan les Fonts. Foto: Noel.


Noel Alimentaria
 
Noel Alimentaria, ubicada a Sant Joan Les Fonts (La Garrotxa), és una empresa familiar de quarta generació especialitzada en la producció i la distribució de pernil cuit i curat, embotits i carns fresques tant pel mercat nacional com internacional. Amb una facturació de 277 M€ al
2018
, amb 1.189 treballadors i 11 plantes productives, s’ha convertit en una de les principals empreses espanyoles d’elaborats carnis.
 
Present a la totalitat de la gran distribució i amb activitat a més de 60 països, el repte de la companyia passa ara per continuar guanyant presència tant al mercat nacional com al mercat exterior i mantenir la seva aposta per la innovació, diversificant la seva activitat. El seu objectiu principal és oferir productes que compleixin tres premisses: salut, conveniència i plaer.

Casa Bona
 
Casa Bona és una empresa familiar, ubicada a Calonge (Girona), especialitzada en l’elaboració i distribució de pizzes artesanes d’alta gamma al mercat nacional. Amb un volum de producció de 960 tones de pizzes refrigerades, compta amb 30 treballadors i una planta productiva.
 
Present a la gran distribució a través de les principals cadenes del país, el repte de la companyia passa per mantenir la seva aposta per la qualitat, la innovació i la tradició, i continuar guanyant presència al mercat nacional.