La Fageda premiada amb el Turn the World Outward Award als Estats Units

El guardó de The Arbinger Institute s'atorga a persones, organitzacions i comunitats de tot el món per la seva contribució i impacte positiu en la societat

Míriam Fisas, d’Arbinger, lliura el premi a Cristóbal Colón a Salt Lake City.
Míriam Fisas, d’Arbinger, lliura el premi a Cristóbal Colón a Salt Lake City. | @fageda.
Redacció
02 de juliol del 2019
Actualitzat a les 8:08h
Aquests passats dimarts 25 de juny i dimecres 26 de juny es van anunciar els primers guanyadors del Turn the World Outward Award ("Canviant la mirada del món"). El premi, presentat per The Arbinger Institute, ret homenatge als que marquen la diferència en el món en veure els altres com a persones. La Fageda, empresa garrotxina que fabrica iogurts, gelats i melmelades, ha rebut el premi a l'Organització pel desenvolupament d'un negoci d'èxit que dedica els seus recursos a millorar la vida dels seus gairebé 200 empleats amb discapacitat, malaltia mental o en risc d' exclusió.

Massa sovint, la gent s'ocupa de la seva vida pensant només en ells mateixos, Es veuen els uns als altres com a objectes, objectes que es poden usar, culpar o ignorar. Però algunes persones són diferents. Dirigeixen les seves vides pensant en els altres, veient les persones com a persones i esforçant-se per a impactar positivament en la gent que els envolte. En veure els altres com a persones, estimulen i inspiren altres a fer el mateix. El Premi Turn the World Outward va ser creat per reconèixer la tasca d'aquestes persones.
 

La finca de La Fageda, a Santa Pau, a volt d'ocell. Foto: @fageda.


Aquest any, el premi s'ha atorgat a una persona, una comunitat i una organització, en aquest darrer cas La FAgeda. El famós músic i activista afroamericà Daryl Davis ha rebut el premi Individual en reconeixement als seus esforços per comprendre i estendre llaços d'amistat amb membres del Ku Klux Klan. La ciutat de Mobile, Alabama (EUA), ha rebut el premi a la Comunitat pel seu treball per reintegrar a la societat a ciutadans amb un passat delictiu i reduir la seva reincidència.

En paraules del soci gerent d’Arbinger, Mitch Warner: "Els tres guanyadors del premi encarnen, cadascun en el seu àmbit, el que significa veure a les persones com a persones. Ens sentim enormement inspirats per ells i honrats d'ajudar a que es reconegui la seva tasca".