Castellfollit fa un tribut a la cervesa artesana i a la música amb la primera edició del Rock&Beer

Tindrà lloc aquest divendres, 5 de juliol, a les nou del vespre a la plaça dels Gegants

Redacció
02 de juliol del 2019
Actualitzat a les 7:51h
La música la posarà la banda garrotxina PDP Experience.
La música la posarà la banda garrotxina PDP Experience. | @ajcastellfollit.
Castellfollit de la Roca fa un tribut a la cervesa artesana i a la música amb la primera edició del Rock&Beer aquest divendres, 5 de juliol, a les nou del vespre a la plaça dels Gegants. L’acte compta amb la col·laboració de les cerveseres artesanes garrotxines Poch’s i Terra Aspra, i amb el grup PDP Experience

Castellfollit obre el juliol barrejant dues de les tradicions del municipi, amb la celebració del 1r Rock&Beer, un esdeveniment que agrupa la passió per la cervesa artesana amb la música més canyera. Per una banda, obre aquesta beguda a tothom que en vulgui gaudir, gràcies a la cervesera local Poch’s. Amb la col·laboració de Terra Aspra de Tortellà, una altra cervesera artesana, seran presents a la vetllada que arrencarà a les nou del vespre de divendres a la plaça dels Gegants del municipi.

La música la posarà la banda garrotxina PDP Experience, que tocarà el seu repertori rocker propi i algunes versions de les cançons més famoses del gènere. Es preveu que la jornada acabi a la mitjanit.
Arxivat a