Arriba la 3a edició de l’Arròs & Roll, el festival on la paella i el rock són els protagonistes

Aquest dissabte a les Fonts de Sant Roc, amb arrossada popular i fins a 9 grups musicals

Les Fonts de Sant Roc acullen novament l'Arròs & Roll.
Les Fonts de Sant Roc acullen novament l'Arròs & Roll. | Despentinats.
Redacció
01 de juliol del 2019
Actualitzat a les 11:14h
Aquest dissabte, 6 de juliol, l'Associació Musical Despentinats celebrarà la tercera edició de la festa Arròs ¬ Rock a les Fonts de Sant Roc, una proposta musical estiuenca en què l'arròs (a la paella, a la cassola) pren protagonisme junt amb el més autèntic rock and roll.

Enguany es consolida de manera més ferma i comptarà amb un total de 9 bandes de diferents estils dintre del rock alternatiu. A les 12 h començarà amb el concert-vermut a càrrec del duet garrotxí Trave Cigar Box & Mr Praiets, on l’artista garrotxí Trave s'acomiadarà temporalment dels escenaris.

A les 14 h hi haurà l'arrossada popular. El preu del menú és de 10 € els adults i 5 € els nens, i el tiquets es poden adquirir al bar l'Amagat i Allen Dards d'Olot, o el mateix dia a les Fonts. El menú inclou amanida, paella, pa, vi i postres. Hi haurà, també, opció vegetariana.

Després del dinar començaran les actuacions musicals. Aquest 2019 es compta amb les bandes garrotxines Indeseables i Puss de Punk; de la demarcació de Girona Mercenarios 77, Illinoise, TCN i Potència Tóxica; Revenja des de Barcelona i Kristalmina des de Castelló.

L'activitat és gratuïta i apta per a tots els públics, amb barra a preus populars durant tota la jornada.
 

Els cartell de l'Arròs & Roll d'aquest 2019. Foto: Despentinats.

Arxivat a