Torna la pancarta «Llibertat presos polítics» a la façana de l'Ajuntament d'Olot

Després del primer ple ordinari, celebrat aquest passat dijous, el Consistori també penja la bandera irisada amb motiu del Dia de l'Orgull gai

La pancarta junt amb la bandera gai durant aquest de setmana.
La pancarta junt amb la bandera gai durant aquest de setmana. | Martí Albesa.
01 de juliol del 2019
Actualitzat a les 8:45h
La pancarta «Llibertat presos polítics» torna a penjar de la façana de l'Ajuntament d'Olot des d'aquest passat divendres, just l'endemà de la celebració del primer ple ordinari municipal d'aquest mandat, que es va celebrar aquest dijous. Durant el cap de setmana, la pancarta ha estat acompanyada per la bandera irisada amb motiu del Dia de l'Orgull gai.

Aquesta pancarta va haver de ser retirada des d'abans de les eleccions espanyoles del 28-A per ordre de la Junta Electoral, per bé que va poder col·locar en un edifici de just al costat de l'Ajuntament.
 

La pancarta va haver de ser retirada per ordres de la Junta Electoral el passat mes d'abril. Foto: Martí Albesa.


També, ja fa uns quants dies, les obres gràfiques i pictòriques a l'entorn del quadre La càrrega, de Ramon Casas, que realitzen des de l'Agrupació d'Artistes de la Garrotxa, han tornat a ser penjades al flanc esquerre de la façana consistorial. Aquesta acció artística en favor de la llibertat també va ser motiu de retirada per mandat de la Junta Electoral.

Precisament, avui, com cada dilluns, hi ha convocada la 85a concentració per la llibertat dels presos polítics i el retorn dels exiliats a les 19:30 h davant de l'Ajuntament de la capital de la Garrotxa.
Arxivat a