Wisebird, una aplicació de viatges garrotxina, anirà a Silicon Valley

Els promotors del projecte són Andrei Cristian Grigoriu, de Besalú, i Sharanjeet Kaur Arora, d’Olot

Andrei Cristian Grigoriu, de Besalú, i Sharanjeet Kaur Arora, d’Olot, aniran a Silicon Valey.
Andrei Cristian Grigoriu, de Besalú, i Sharanjeet Kaur Arora, d’Olot, aniran a Silicon Valey. | Sara Arora.
Redacció
28 de juny del 2019
Actualitzat a les 8:27h
El passat dimecres 12 de juny es van dur a terme al Parc Tecnològic de la Universitat de Girona les presentacions per seleccionar els finalistes del programa Explorer, promogut pel Banc Santander i dirigit per la CISE, un programa que impulsa l’emprenedoria i ajuda a desenvolupar idees de negocis innovadores. Entre els més de 20 projectes presentats a Girona Space, “Wisebird” ha estat seleccionat per a viatjar a Silicon Valley i competir en la gran final dels Explorer Awards 2019, juntament amb 56 projectes més.

“Wisebird” permet planejar i reservar viatges totalment personalitzats en funció dels gustos de l'usuari en tan sols 2 minuts. El projecte ha estat molt ben rebut per la utilització de la tecnologia punta (la intel·ligència artificial i el big data) i la personalització en una indústria que encara no ha arribat a aplicar-ho del tot.

Els promotors del projecte, Andrei Cristian Grigoriu, de Besalú, i Sharanjeet Kaur Arora, d’Olot, han guanyat un viatge a Silicon Valley, San Francisco, on obtindran assessorament i formació de mans d'empreses punteres, com Uber o Airbnb. Posteriorment, els guanyadors de Girona Space hauran de defensar el seu projecte a la Ciutat Grup Santander (CGS), a Boadilla del Monte, Madrid, juntament amb els 56 Explorers finalistes de tota Espaya.

El programa Explorer-“Jóvenes con ideas”, és una iniciativa promoguda pel Banc Santander a través de Santander Universidades i amb la direcció i coordinació del Centro Internacional Santander Emprendimiento (CISE), per a impulsar l’esperit emprenedor de joves entre 18 i 31 anys i ajudar-los a crear una start-up.

El projecte “Wisebird” també va participar aquesta setmana al “Train French Tech”, on va tenir també una molt bona rebuda. L’esdeveniment reunia diferents inversors i periodistes  francesos i durant el trajecte de Barcelona a Madrid les start-ups exposaven la seva idea de negoci.


 
Arxivat a