eleccions municipals

Maria Vidal, primera alcaldessa de la història de Sant Joan les Fonts

JxCat té majoria al consistori, amb sis dels 11 regidors

per Redacció, 17 de juny de 2019 a les 14:48 |
Maria Vidal, amb la vara d'alcaldessa | Ajuntament de Sant Joan les Fonts
Maria Vidal, de JxCat, ha estat escollida aquest dissabte alcaldessa de Sant Joan les Fonts, en el ple de constitució del nou Ajuntament sorgit de les eleccions municipals del passat 26 de maig. Vidal és la primera alcaldessa en la història del municipi.

La sessió ha comptat amb la presència dels sis regidors de JxCat escollits per la ciutadania: Maria Vidal, Anna Serra, Carles Grébol, Josep Molas, Xavier Dilmé i Vanessa Torrent. També els cinc regidors de Sant Joan Plural: Isabel Rigat, Joan Timonet, Isabel Teixidor, Gerard Serrat i Maria Carme Plana. 

 

El nou consistori de Sant Joan les Fonts. Foto: Ajuntament de Sant Joan les Fonts


L’acte s’ha iniciat amb la constitució de la Mesa d’Edat, integrada pel regidor de major edat i el més jove de la corporació, juntament amb el secretari municipal, Alfons González, que han estat els encarregats de comprovar les credencials presentades i les acreditacions de les persones electes. Tot seguit s’ha dut a terme la constitució de la corporació municipal, on els regidors electes han pres possessió del càrrec, i s’ha finalitzat l’acte amb l’elecció de l’alcaldessa de la corporació, mitjançant una votació.

Cens total:2.284
Escrutat100,00%
Vots comptabilitzats:1.65372,37%
Abstencions:63127,63%
Vots nuls:382,30%
Vots en blanc:563,47%
PartitVots%Regidors
JxCAT-JUNTS79849,41%6
SJP-AM76147,12%5

 

Participació