Dia Internacional del Ioga a Olot

En aquesta cinquena edició hi haurà concerts, xerrades i tallers gratuïts

Redacció
14 de juny del 2019
Actualitzat a les 21:44h
Un grup de persones practicant ioga
Un grup de persones practicant ioga | Ajuntament d'Olot
El proper diumenge 16 de juny, el Pavelló Municipal d’Esports d’Olot acollirà la celebració de la cinquena edició del Dia Internacional del Ioga, amb activitats gratuïtes i obertes a tothom.

Des de l’any 2014, que l’Assemblea General de les Nacions Unides va reconèixer el dia 21 de juny com el Dia Internacional del Ioga, diferents ciutats del món se sumen a la iniciativa i organitzen activitats en places i carrers per ajudar a promoure’n la seva pràctica.

Organitzat per l’associació olotina de ioga Shanti Nilaya, la jornada vol apropar i donar a conèixer els beneficis d’aquesta pràctica. 

La jornada, que començarà a les 8:00 hores del matí, obrirà quatre espais amb activitats paral·leles: hatha ioga, Iyengar, kundalini, meditacions guiades, xerrades, tècniques i disciplines més concretes com el naad ioga (ioga del so) o l’acroioga.

També hi haurà propostes per als més petits (ioga amb família), dirigides per professors vinguts d’arreu de Catalunya.
 
Aquest any, cal destacar la sessió dirigida per Omkar, formador de professors de ioga des de fa més de 30 anys, que ve de Navarra per oferir un taller de ioga màgic i un cant de mantres a les 18:30 hores, com a clausura de la jornada.

En aquesta edició, novament, la jornada compta amb la col·laboració de l’associació de persones sordes de la Garrotxa, que facilitaran la interpretació de tallers i les xerrades per a persones sordes. 
Arxivat a