El Dia del Superheroi a Besalú

Es viurà una jornada solidària dedicada a un veí del poble, en Marc, que va morir fa un any a causa d’un càncer

Programa i informació Dia del Superheroi
Programa i informació Dia del Superheroi | Ajuntament de Besalú
Redacció
13 de juny del 2019
Actualitzat el 15 de juny a les 15:06h
Besalú acollirà, aquest dissabte, el Dia del Superheroi. Es tracta d’una acció de solidaritat que està dedicada a en Marc, un veí la vila que va morir fa un any a causa d’un càncer.

La seva família ha decidit fer-li un homenatge, organitzant la primera edició del Dia del Superheroi, a la placeta de Sant Vicenç del mateix municipi. Tots els diners es destinaran a la Fundació More, que treballa per la investigació i el tractament d’aquesta malaltia.

La jornada, que compta amb la implicació de nombroses entitats i voluntaris de Besalú, començarà a primera hora del matí amb una pedalada popular. 

També hi haurà tallers, visites guiades, sortejos, una arrossada popular, concerts, actuacions i una xerrada de Santiago Viteri, el metge que va tractar en Marc i va acompanyar a tota la seva família durant el procés.

En el Dia del Superheroi no hi faltarà un dels projectes personals que el protagonista de l’homenatge va engegar durant la seva malaltia. Es tracta d’una food truck, amb la qual va participar a les primeres edicions del Festival Underbridge de Besalú.