Un turisme bolca després de sortir de l’N-260

Hi ha un ferit de poca gravetat

Imatge del vehicle totalment bolcat
Imatge del vehicle totalment bolcat | ACN
Redacció
12 de juny del 2019
Actualitzat a les 15:55h
Un cotxe ha sortit de la via i ha bolcat en un camp a l'N-260 al seu pas per la Vall de Bianya, al punt quilomètric noranta, quan faltaven pocs minuts per quarts de dues de la tarda. Un dels ocupants del vehicle, ha patit ferides de poca gravetat. 

El turisme, on hi anaven dues persones, ha quedat completament bolcat després de sortir de la carretera i arrencar la tanca metàl·lica de seguretat. 

Un dels ocupants ha pogut sortir pel seu propi peu, però l'altre ha hagut de ser atès pel Servei d'Emergències Mèdiques (SEM), que l'ha traslladat amb una ambulància a l'hospital Trueta de Girona. Tot i així, no es tem per la seva vida.

Segons un dels testimonis que circulava just darrere, el vehicle anava ràpid, i de cop, ha perdut el control, ha arrencat la tanca metàl·lica i ha acabat completament bolcat a un camp que hi ha a tocar de la carretera. 

Quatre ambulàncies, dos vehicles dels Bombers i una patrulla de Mossos d'Esquadra s’han desplaçat fins al lloc de l’accident. De moment, es desconeixen les causes i està previst fer-los la prova d'alcoholèmia i de drogues. Durant gairebé una hora, s'ha donat un pas alternatiu als altres vehicles.