Programa: Sant Joan les Fonts celebra la Festa Major

La Nit de les Dones d’Aigua, la botifarrada popular o el concert de rock amb SilverFlame seran alguns dels actes d’aquesta festivitat

Cartell de Festa Major de Sant Joan les Fonts
Cartell de Festa Major de Sant Joan les Fonts | Ajuntament de Sant Joan les Fonts
Redacció
20 de juny del 2019
Actualitzat a les 14:46h
Sant Joan les Fonts celebrarà la seva Festa Major, com ja és tradició, durant el pont de Sant Joan, que tindrà lloc del 21 al 25 de juny. Els actes s’iniciaran el divendres 21 a la nit, amb el pregó a càrrec de la secció de bàsquet del C.P.S. Tot seguit, se celebrarà la botifarrada popular a la plaça major, amb les havaneres del conjunt Norai
 
Dissabte, a les set de la tarda, es representarà l’obra de teatre Animals de Companyia, i a les nou, es tornarà a realitzar al Castell de Juvinyà, en petit format i aforament limitat. A la nit, es farà el concert de rock a la pista poliesportiva del Pavelló amb SilverFlame, Pèrdues i Dj Doctor Infierno.

Diumenge està programada la setena trobada de cotxes antics i clàssics, i a la tarda, tindrà lloc el berenar popular als jardins de Can Vila, on arribaran els corredors amb la flama del Canigó, i tot seguit, la presentació del llibre La màgia del mirall del santjoanenc, Jaume Espadalé. 

A la nit, un cop encesa la foguera de la revetlla amb l’hereu i la pubilla, es donarà el tret de sortida al multitudinari espectacle La Nit de les dones d’aigua, un espectacle gratuït i a l’aire lliure, enguany a càrrec de Drakonia Produccions, que any rere any aplega prop de 2.000 persones al Pont Medieval, i que culmina amb el piromusical i el ball de revetlla a la plaça major, amb el conjunt De Franc i DJ

Dilluns se celebrarà la missa solemne, on tot seguit, es donarà pas al ball i la cercavila de la faràndula del poble, acompanyats del grup timbaler Dum Dum Dum. També s’organitzarà, des del matí, el concurs de pesca i el lliurament de trofeus i l’entrega de premis del 40è concurs de fotografia de l’Escola de Belles Arts.

A la tarda, tindrà lloc el concert i ball amb l’Orquestra Maravella, amb l’elecció de l’hereu i la pubilla de Sant Joan les Fonts 2019. Una diada completa, que culminarà amb la tradicional Serenata de l’Alcaldessa.

Dimarts, es posarà punt i final a la Festa Major, amb la festa infantil i el dinar popular de Tornaboda, que s’acompanyarà d’una actuació de màgia a càrrec de Sanyes.
 

Consulteu aquí tota la programació