Més de 300 vehicles s’apleguen a la quarta Trobada de Clàssics de la Solidaritat d’Olot

En aquesta edició, la participació ha comptat amb clubs de cotxes esportius que l'any passat havien demanat assistir-hi

Visió general de l'aplec de vehicles clàssics
Visió general de l'aplec de vehicles clàssics | Delegació d'Olot de l'Oncolliga Girona
Redacció
11 de juny del 2019
La Trobada Solidària Oncolliga de vehicles clàssics a Olot, celebrada el passat cap de setmana a la capital garrotxina, va superar amb èxit, totes les expectatives i previsions que tenien el Motor Antic Garrotxa (MAG) i la Delegació d’Olot de la Fundació Oncolliga Girona, que organitzen l'acte amb la finalitat de recollir fons per la lluita contra el càncer, i donar suport a les famílies dels pacients que pateixen aquesta malaltia. 

Aquesta quarta edició, que ha tingut un èxit multitudinari, ha superat de llarg totes les edicions anteriors i ha comptat amb participants d'arreu de Catalunya. 

Els organitzadors, amb la voluntat de fer créixer la convocatòria i els fons a recaptar, ampliaven l’activitat principal de trobada de vehicles clàssics de més 25 anys, cotxes i motos que han fet historia en el mon del motor, i obrien la participació a clubs de cotxes esportius que l'any anterior havien demanat poder-hi assistir.

D'aquesta manera, els components del Club LanceEVO de Catalunya, els Porsche de Decken Motorsport, i els BMW car club de Spain Bimmers i diversos vehicles de competició preparats per Riera Racing, formaven part dels més de 300 vehicles per fer una autèntica matinal del Mon del Motor, més solidaria que mai. 
 

Alguns dels assistents escoltant l'explicació d'un membre de l'organització Foto: Delegació d'Olot de l'Oncolliga Girona


Desprès de l'esmorzar popular, va tenir lloc un recorregut dels vehicles clàssics per les carreteres més turístiques de la comarca, per acabar amb el vermut solidari i el tradicional sorteig. 

Dani Codinach, membre directiu del MAG i principal promotor d'aquestes Trobades Solidàries, valorava l'èxit de la festa: "Hem superat totes les expectatives, han vingut participants de tot el país amb vehicles realment espectaculars i estic segur que hem fet un rècord de recaptació per la causa que ens convocava. Des d'aquí, volem agraïr a tots els voluntaris que han treballat intensament des de fa dies perquè tot estigués apunt i també a tots els participants i patrocinadors, i a totes les associacions col·laboradores, i en especial, les diferents empreses que han col·laborat desinteressadament perquè tot sortís tant bé. MOLTES GRÀCIES!” 
Arxivat a