Acte de reconeixement als guanyadors de la 8a edició del Premi Joves i Més

Adreçat als estudiants de 4t d'ESO s'atorga a un màxim de 10 joves dels instituts d'Olot

Foto de família amb els joves premiats a la Sala de Plens de l'Ajuntament d'Olot.
Foto de família amb els joves premiats a la Sala de Plens de l'Ajuntament d'Olot. | @olotuit.
Redacció
03 de juny del 2019
Actualitzat a les 8:31h
L’Ajuntament d’Olot ha acollit aquest dissabte 1r de juny l’acte de reconeixement als guanyadors del Premi Joves i Més 2019. El Saló de Sessions de l’Ajuntament d’Olot ha acollit aquesta distinció als 10 alumnes de 4t ESO que han signat en el Llibre Jove d’Honor de la Ciutat i han rebut el diploma que els acredita com a guanyadors i que els permetrà gaudir, aquest mes d’agost, d’una estada de cinc dies a l’equipament d’educació ambiental i científica, MónNatura Pirineus de les Planes de Son.

Els estudiants premiats en aquesta edició han estat:

-    Maria Barranco Duran (Institut Bosc De La Coma)
-    Llibertat Beà Pascual (Institut Montsacopa)
-    Laia Clavaguera Coma (Escola Pia)
-    Clàudia Compte López (Cor De Maria)
-    Clàudia Jané Martínez De La Casa (Institut La Garrotxa)
-    Laura Llorens Nierga (Escola Cor De Maria)
-    Clàudia Oliveras Ribas (Institut Montsacopa)
-    Alba Puigdemont Castanyer (Institut Bosc De La Coma)
-    Francesc Tresserras Pujades (Escola Pia)
-    Èric Turon Robles (Institut Montsacopa)

L’acte ha començat amb la intervenció de la Marta Montes, en representació dels Joves i Més de l’anterior edició, que ha recordat l’estada de l’estiu passat a Les Planes de Son. A continuació, el director de l’Institut Municipal d’Educació, Pep Compte ha explicat que “ho hem tingut molt difícil per escollir els guanyadors entre tots els  joves que s’han presentat als premis”. Finalment, el regidor d’Educació, Pep Berga ha felicitat als joves per ser els guanyadors dels premis i a totes les famílies i responsables dels centres per la seva implicació”. Berga ha animat els joves “a aprofitar l’estada que fareu a les Planes de Son” i ha destacat “el reconeixement que acabeu de rebre per part de tota la ciutat per la vostra actitud i els valors que us fan mereixedors del premi”.  

Una fotografia de grup amb els joves guanyadors del Premi Joves i Més 2019i amb els premiats d’anteriors edicions ha finalitzat l’acte, que ha omplert de familiars, amics i responsables de centres educatius el Saló de Sessions de l’Ajuntament d’Olot.
Arxivat a