Dia de la Dalla

Hostalets d'en Bas celebra aquest cap de setmana el 21è Dia de la Dalla

Dissabte al vespre a Can Trona s'hi faran un seguit de ponències relacionades amb la dalla i els prats de dall i diumenge als Hostalets es farà el concurs, el dinar popular, un "escape room" i el concert de sobretaula

per Redacció, Vall d'en Bas, 31 de maig de 2019 a les 19:54 |
Imatge retrospectiva del Dia de la Dalla als Hostalets d'en Bas | Xavier Borràs.
La 21a edició del Dia de la Dalla se celebrarà aquest cap de setmana del 1r i del 2 de juny, a Can Trona i als Hostalets d'en Bas, respectivament. El dissabte es farà la jornada prèvia a Can Trona mentre que diumenge els actes se centren als Hostalets d’en Bas. El dia 1 es faran una sèrie de ponències sobre el fet de la dalla amb Esteve Costa i la recuperació de prats de dall amb Marta Domènech.
 

Cartell del Dia de la Dalla 2019.


Ja el diumenge, el dia començarà a les nou del matí amb les inscripcions i l’esmorzar popular. A les 10 començarà la dalla, una activitat agrícola que aquesta jornada vol reivindicar. Les reserves es poden fer al correu dallahostalets@gmail.com o al 670 690 504.

A més, al llarg del matí s’ha previst una nova iniciativa, la Dalla Escape Room. Una proposta lúdica per a grups de 4 a 6 persones que, durant 20 minuts cercaran la manera de fer la dalla perfecta. Una activitat per a totes les edats a les quals cal inscriure’s prèviament.
 

La nova proposta de la Dalla Escape Room.

 

Participació