El Campus de Can Sacrest és un dels projectes clau del PSC Olot

Josep Guix creu que cal convertir aquest espai en el nucli de l'activitat pedagògica i cultural, que contribuirà a dinamitzar els barris del Nucli Antic i de Sant Miquel

Josep Guix (PSC Olot) vol que Can Sacrest sigui una gran campus pedagògic i cultural.
Josep Guix (PSC Olot) vol que Can Sacrest sigui una gran campus pedagògic i cultural. | Martí Albesa.
Redacció
24 de maig del 2019
Actualitzat a les 15:33h
"El Campus de Can Sacrest és un dels projectes clau del nostre programa, ja que és una iniciativa que contribueix a millorar la qualitat de l'educació com a eina clau per al desenvolupament d'Olot i dels ciutadans i ciutadanes", ha dit Josep Guix en la presentació d'aquesta iniciativa del PSC Olot.
 
La proposta dels socialistes olotins consisteix a crear un campus a l'edifici municipal de Can Sacrest, una gran infraestructura amb una superfície de més de 4000 m² i que ara mateix es troba degradada i en desús.
 
"La principal idea és convertir aquest espai en el nucli de l'activitat pedagògica i cultural, ubicat en l'epicentre de la ciutat d'Olot", ha afegit Guix. Alhora, aquest espai connectarà el Nucli Antic amb Sant Miquel i, per tant, contribuiria a la dinamització dels dos barris.
 

El candidat a batlle del PSC Olot, Josep Guix. Foto: Martí Albesa.


Aquest espai comprendrà:
  • L'Escola d'Art.
  • L'Escola d'Adults.
  • Una residència d'estudiants.
  • Una segona biblioteca que es complementi amb l'actual biblioteca Marià Vayreda, ja que per al PSC Olot és un element clau al barri vell.
  • L'Escola d'Idiomes.
  • L'Escola d’Expressió.
Aquestes dues últimes escoles estan situades a espais que no són de l'Ajuntament i per als quals s'ha de pagar un lloguer, segons Josep Guix.
 
Can Sacrest, a més, és un projecte que es pot complementar amb el PIAM del Nucli Antic i Sant Miquel. "Creiem fermament que aquest projecte engloba nombrosos beneficis tant per a la ciutat com per a totes les persones que viuen i visiten la nostra ciutat. Un projecte social per a protegir i fomentar patrimoni, cultura i educació", ha reblat el candidat socialista.
 
Arxivat a