Per al PSC Olot l'esport ha de ser un pilar bàsic de la ciutat

El cap de llista, Josep Guix, creu que cal incloure'l en la campanya de Ciutat Educadora i proposa millores al pavelló del Pla de Llacs i a l'Estadi Municipal

Josep Guix durant el míting d'aquest passat divendres.
Josep Guix durant el míting d'aquest passat divendres. | Martí Albesa.
Redacció
22 de maig del 2019
Actualitzat a les 11:17h
"L’esport ha de formar part dels pilars bàsics de la ciutat d’Olot", ha dit aquest dimarts Josep Guix des del pavelló olotí per a parlar del programa dels socialistes olotins en aquest camp. L'objectiu del PSC és que el 100% dels infants i joves de la ciutat puguin practicar esports, garantint totes les seves necessitats i que estiguin federats. "Els adults també formen part d’aquesta proposta, ja que hem d’impulsar una ciutat més saludable i activa. Com a partit assumim les responsabilitats per fer-ho possible", ha afegit.

Segons els PSC l’Ajuntament ha de posar a disposició de la ciutat els equipaments esportius necessaris i ha de donar tot el suport a les entitats i clubs esportius. En aquest context proposen:
  • Incloure els esports dins la campanya Olot Ciutat Educadora, ja que aquests han de ser espais on es garanteixi el respecte mutu, la concòrdia i desterrar de la nostra ciutat els insults i les discussions en els certàmens esportius.
  • Ampliar el pavelló principal del Pla de Llacs per ubicar serveis com: bar- cafeteria, sales de reunions i de gestió per les entitats i clubs i sala d’actes.
  • Construcció de la piscina coberta annexa a les ja existents. Incrementar l’oferta d’activitats esportives a aquestes instal·lacions, com per exemple: cursets de natació a preu econòmic, rehabilitació i altres activitats esportives.
  • Posar en funcionament el gimnàs de la piscina municipal a preu econòmic i dotar-lo d’instructors que puguin fer un seguiment de tots ells ciutadans que en facin ús.
  • Fomentar l’esport inclusiu i que totes les instal·lacions de la ciutat estiguin preparades.
  • Millorar les condicions de l’Estadi Municipal construint lavabos per minusvàlids, rehabilitar façanes i espais deteriorats, millorar el sistema de drenatge del camp.
  • Creació d’un gimnàs cobert a l’Institut la Garrotxa i que sigui d’accés per a tothom.
  • Estudiar les possibilitats de construir una pista coberta per la gimnàstica i per altres activitats esportives a alguna de les naus antigues i en desús a la zona del supermercat Consum al barri de Sant Miquel.
  • Fomentarem la gestió de les instal·lacions per una empresa d’economia cooperativa, social i solidària.
Arxivat a