Grans expectatives per al debat electoral d'Olot d'aquest dilluns

NacióGarrotxa, junt amb Ràdio Olot, OlotTV, La Comarca i El Punt Avui qüestionaran, des del Teatre Principal d'Olot a les vuit del vespre, els candidats dels cinc partits amb representació municipal

Redacció
19 de maig del 2019
Actualitzat a les 20:11h
El debat electoral ha estat organitzat per tots els mitjans de comunicació de la Garrotxa.
El debat electoral ha estat organitzat per tots els mitjans de comunicació de la Garrotxa. | NG.
Grans expectatives en l'únic debat conjunt organitzat per cinc mitjans de comunicació de la comarca aquests dilluns 20 de maig als candidats a les eleccions municipals dels cinc partits amb representació a l'Ajuntament d'Olot. Efectivament, a les vuit del vespre al Teatre Principal d'Olot –en un acte que es podrà seguir en línia des d'aquest vincle–, s'iniciarà l'únic debat públic conjunt que es va acordar de fer amb els representants polítics (tot i que se n'ha fet alguns altres de temàtics durant la primera setmana de campanya) en el qual participen NacióGarrotxa, junt amb Ràdio Olot, OlotTV, La Comarca i El Punt Avui.

El debat, que serà presentat i conduït per Albert Brosa i Joel Tallant, s'iniciarà amb la presentació del debat i dels candidats, que disposaran d'un minut inicial per a explicar les línies generals de la seva candidatura seguint un ordre de major a menor (quant a nombre de vots a les eleccions de 2015) JxCAT, ERC, PSC, CUP i OeC, que estaran representats, respectivament, pels cap de llista de cada candidatura: Pep Berga, Anna Barnadas, Josep Guix, Lluís Riera i Xavier Garcia Zabal.
 

Façana del Teatre Principal d'Olot, on tindrà lloc el debat a partir de les vuit del vespre. Foto: Martí Albesa.


Després d'aquest minuts inicial, un periodista de cada mitjà intorduirà un dels blocs temàtics del debat. Plantejarà el tema i llençarà una rimera pregunta del bloc a un candidat concret. Els blocs temàtics són els que segueixen: 

— L'Olot de les persones.
— Model de ciutat.
— Model econòmic.
— Noves formes de governança i participació.
— Infraestructures i equipaments.
 
A l'hora de cloure el debat cada candidat disposarà d'un minut final per a demanar el vot
seguint, en aquest cas, un ordre de menor a major (quant al nombre de vots): OeC, CUP, PSC, ERC i JxCAT

Es calcula que el debat, si es respecten els temps assignats, es podria acabar cap a les 21:45 h del vespre.
Arxivat a