ERC crearà una Regidoria d'Igualtat si governa a l'Ajuntament d'Olot

Laila El Gamouchi, número 5 a la candidatura, també defensa un servei d'acollida per a acompanyar la població immigrada i l'apoderament dels joves per a la seva emancipació

Anna Barnadas i Laila El Gamouchi aquest matí davant la seu de Benestar Social.
Anna Barnadas i Laila El Gamouchi aquest matí davant la seu de Benestar Social. | Xavier Borràs.
14 de maig del 2019
Actualitzat a les 19:33h
Torn, aquest matí de dimarts, de la candidata d'ERC Olot, Laila El Gamouchi, que ha estat acompanyada per l'aspirant a batllessa de la formació republicana, Anna Barnadas des del passeig de la Muralla. L'anunci, que ha fet Barnadas, l'ha detallat, després, el Gamouchi: la creació d'una Regidoria d'Igualtat.

La cap de llista ha recordat que el programa de ciutadania d'ERC es fonamenta en un model propi, basat en una societat lliure, institucionalment transparent i absolutament democràtic sense cap mena de discriminació. "Volem lluitar pels ideals que fa 88 anys que ens representen", ha dit Barnadas. Com a exemple, ha parlat de la candidatura d'ERC Olot que és 100% paritària (en "cremallera", des de l'argot polític) i per això "crearem la Regidoria d'Igualtat".

Laila El Gamouchi ha defensat que des d'aquest àmbit institucional treballaran perquè tothom pugui viure amb plenitud, "sense amagar-se", la seva orientació sexual. També, ha proposat la creació d'un servei d'acollida per a assessorar sobre els serveis bàsics a la població immigrada que arriba a la ciutat. I, pel que fa als joves, ha apostat per la promoció del seu apoderament perquè puguin emancipar-se.

ERC Olot es proposa impulsar un Pla d'igualtat que inclogui políitiques d'igualtat de sexes i orígens "dels nostres ciutadans", ha reblat la número 5 de la candidatura municipal a Olot.
 
Totes les llistes de les eleccions municipals a la Garrotxa:
noms i cognoms, partits, sigles i municipis
Arxivat a